Lite väl spännande...

Nu är vi på väg mot Dalarna. Väckarklockan ringde 4, och jag har inte sovit mycket inatt!! Nervös för att åka på magsjuka och psykiskt har jag varit magsjuk en hel vecka i sträck. 
Hos oss började det förra helgen då jag och Ronja trillade dit. När ingen annan fick det så trodde jag kusten var klar. Men så i onsdags började Alva spy och igår var det bellas tur... Det här hade fått komma när som helst men inte nu!!!! Att folk trillar dit två gånger överallt gör ju inte saken bättre! Men nu håller vi tummar och tår att detta går vägen! 
 
Skidåkningen känns bra. Jag åkte sista passet i onsdags och lämnade dom sen till lotta för rengöring. Har kännt mig naken sen dess, haha. Har jag verkligen åkt klart inför detta?!:) 
Stora framsteg har jag gjort b.la 
När jag åkte den där sträckan på 5.50/km, eller 36:41 min hade  jag aldrig någonsin kunnat tro att jag skulle kunna åka rutten 6 minuter snabbare!! Det är ju massor med backar dessutom. Det är häftigt att se att man klarar så mycket mer med en järnvilja! 
Sen har jag även åkt andörjan för att ha ett lopp i ryggsäcken. 40 km och mitt mål var att klara det på 4h. Jag gick i mål 3:18:49! Det om något kändes så jävla bra! 
 
Jag har ju innan december faktiskt aldrig stått på ett par skidor (bortsett från skolidrotten). 
43 mil har jag skrapat ihop, det blev inte 50 som jag hade tänkt, men en veckas snöoväder och Johans två resor plus magsjuka har stulit en massa pass från mig så jag är ändå mer än nöjd. Jag tror inte att det fallerar på det 😉
 
Sjukt taggad inför Söndag!! Och vill någon skicka mig en hälsning så gör gärna det på http://www.vasaloppshälsning.se då ser jag den i spåret!:) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0