En trötter

Detta blir absolut inget roligt inlägg. Jag har fått tillbaka lite av inspirationen till att ta upp bloggandet igen, men den här datorn är aldrig ledig när jag har tid över. Det är konstigt det där;P Så vi får väl se hur det blir, man kanske skulle haft en iphone ändå så man kunde blogga från tfn, det verkar ju vara rätt smidigt:) Nej, hörni vänner nu blir det sängen för mig innan jag somnar sittandes!

Klättring på dödlars

Idag har jag, johan och Aron varit på dödlars hela dagen och klättrat. Det syns på min fina bränna *harkel* (svårt att ta kort på sig själv, men ni ser iaf. Inte snyggt)!Det var första turen i år på dödlars, nästan första gången ute överhuvudtaget.
Har hunnit en sväng på hundberget, men det vart ju inte någon långtur. Vilken kanondag!! Fint väder, världens finaste utsikt (jag älskar dödlarsberget, det är så himla vackert där!), trevligt sällskap (första gången jag träffade Aron, och hoppas vi kan klättra mer i sommar, riktigt trevlig kille!), MEN. Det bästa var ändå att det gick så sjukt bra för mig idag! Jag är riktigt nöjd faktiskt. Och det sista jag gjorde var att klara "pimpinella", 5b. Personbästa, så dagen kunde ju inte sluta bättre!:)
Jag och Aron
 
Jag återkommer imorgon om helgens midsommarfirande!
 

Loppisfynd

Jag har faktiskt varit på jakt efter en extra overall till dagis, och tänkte att när vintern skulle vara över skulle det explodera av billiga såna på tradera, men se icket!

Detta fick jag mig idag för 15 riksdaler - tillsammans!
Det är vad jag kallar för fynd:)

Vilket kanonväder!

Man blir som glad av solen:)
Dock så har flickorna hunnit bli lite väl röda i ansiktet och ändå gick vi in före 11 för att undvika dom starka strålarna. Sen begav vi oss ut till affären för att bunkra upp med solskyddsfaktor 50. Nu börjas detta eviga kletande om igen...
Förresten, är det bara jag eller är det galet mycket mygg nu?! Vi hade altandörren öppen och jag höll på att bli tokig på alla mygg som såg sin chans och störtade in.
Om det då vore att man blir biten och bara får bölder stora som pingisbollar så vore det nog.
Men vi har ju en flicka här hemma som är livrädd för mygg. Vi försöker och försöker få bort det, och hon kan prata glatt om dom tills hon ser en nästa gång, då kutar hon och skriker, och tar man inte bort den så börjar hon lipa.
Igår natt fick hon en panikattack för att hon hörde en i sovrummet. Och i förrgår sprang hon rätt in i en vägg när hon skulle fly från en... Men idag har hon fått gå och samla på döda mygg, det tog dock ett tag och mycket övertalning innan hon tordes. Så får vi väl se hur nästa möte med ett levande mygg ter sig.

Plötsligt händer det!!

Men inte för mig... Idag var det dags att skrapa lotter. Jag gissade ju rätt datum när Fanny kom till världen, och vann trisslottspotten. Allt som allt har här skrapts 32 lotter. Och vinstsumman blev...... ynka 450kr. Dåligt!!

Tonåringen har vurpat med cykeln och hela läppen är uppsvullen och sönderskrapad, näsan är alldeles blå. Han ser helt enkelt sargad ut.
Tack och lov var jag inte hemma när det hände, jag hade flippat ur totalt. Bara nu sitter jag och tänker på vad som hade kunnat hända. Tydligen så bromsade han för en bil.
På examen och allt. Inte kul början på sommarlovet. Han som hade önskat grillat till middan kunde ju knappt tugga.
Kanske blir flytande kost imorgon.

Har dessutom suttit och sett Sverige-England matchen, och den fick mig inte på bättre humör. Nu ska Fredrik Reinfeldt uttala sig om förlusten. Kan någon förklara för mig varför han ska göra det?!Varför ska det analyseras så jävla mycket? Varenda liten grej ska vridas in och ut på. Vi förlorade. That´s it. Dom var apdåliga sista 20, mer behöver inte sägas! - tycker jag.
MEN. Jag jobbade min sista dag idag, och nu har jag 9 underbara semesterveckor framför mig, och den känslan kan ingen ta ifrån mig. Den är underbar!

Jag skrattar så jag dör...

Alltså jag har sett det här klippet så många gånger och jag skrattar lika mycket varenda gång!
Om ni mot all förmodan missat björnattacken så kolla in detta klipp:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fwebbtv%2Fnyheter%2Froligaklippochbloopers%2Farticle14964312.ab&h=0AQFjX9W7

Å ja älskar däjj!

När jag skulle natta Bella så drog jag henne tätt intill och sa "åhh, jag älskar dig såååååå mycket".
Då kom de där underbara orden. "å ja älskar dej".
Så sa jag "jag älskar dig meeeeeeest i hela hela världen".
- "men nej! jag vill! jag vill det där som du gör mamma"
haha:P barn kan väl vara roliga!! 

Fanny

Idag har vi fått träffa Fanny. Hellegud så göllat!!! Och hon luktar så gott så gott...
Man behöver inte skriva mycket om det här, finns inga ord som räcker till. Det är stort att bli moster, mitt hjärta spricker av stolthet.
När Johan parkerade bilen skrek han åt mig att inte ha så bråttom, han hann visst inte stanna så var jag vid ytterdörren, haha! men den som har väntat...

Det här har ni gjort bra!:)

Jag har blivit moster!

Nu har hon kommit till världen, lilla Fanny!
Jag längtar så tills jag får träffa henne, vill bara snusa och hålla och mysa med dig.

Tycker tiden går sååååååå långsamt.
Men vi ska låta din mamma och pappa vila upp sig lite till;)

Tänk att du kom den dagen som jag gissade på...

Och vill ni veta nåt märkligt. Jag måste ha förstått det, utan att veta (kvinnlig intuition), för i onsdags var jag och flickorna hos Sofie och Nisse och då sa vi att vi skulle ta en tripp till stan nästa dag (alltså torsdan). Sofie ville ha nån lättknäppt body på bb som man inte behöver dra över huvudet. Jag sa att jag skulle rota igenom våra kläder på kvällen så skulle hon få det dagen efter av oss. Kring 21-tiden hade jag funnit vad jag sökte plus en dress att ha som ytterplagg nu när det blev lite kyligt.  Jag vet inte varför men direkt kände jag att jag skulle åka och lämna det, fast vi skulle träffas kanske 12 timmar senare... Jag ringde till Sofie, och frågade om hon var hemma, men dom var ute på promenad. Och TROTS att dom inte var hemma så kände jag ett så starkt behov av att få lämna det just då, så jag frågade vart dom var på promenaden och körde dit. Kände mig faktiskt väldigt lejd, men bara 7 timmar senare började ju Sofie´s värkar.
Och det sista jag sa var nåt i stil med "ifall ni åker in inatt"...

Lite fränt?

RSS 2.0