Klänningen

Jag fick den fina underbara klänningen av Johan. Så bortskämd man kan vara ibland!;)
Men den här bilden ger ju ingen rättvisa mot hur fin den egentligen är! Men man ser ju på ett ungefär.
Tas väl bilder med den på nästa lördag då det blir att gå på 50års kalas.

Byns arrangemang

Inget särskillt hände på byn. Affärerna hade öppet till åtta. Såg däremot inte direkt några kanonpriser på nåt, förutom lösgodis 3.50/hg. Och vet ni. Jag köpte inget, fan vad duktig jag är som lyckades hålla mig!=) Köpte frukt istället. Och i måndags slängde jag taco chips, ost dip, mormors saft, maränger, glass strutar, och digestivekex som vi hade hemma för att jag bara frossar när jag vet att det finns, och jag kan inte hålla mig!! Jag kan vara så duktig hela dagarna och sen på kvällarna tappar jag kontrollen... jag vet inte om någon har märkt min lilla viktuppgång förutom jag. Men för typ fem veckor sen vägde jag 52. I måndags ställde jag mig på vågen, och då höll jag på att trilla av den! Jag vägde 56.7. På fem veckor 4.7 kg, det är sjukt. Så då bestämde jag mig att det här går inte längre. Efter det har jag gått på morgonen. Ätit frukost, lunch, mellanmål, middag och frukt på kvällen varenda dag. Och vet ni. På fyra dagar har jag gått ner nästan 2kg bara på att leva sunt. Hur sjukt är inte det?! Och alltså jag äter ju normal mat, inge bantningskur eller nåt! Det finns inget att knapra på om kvällarna förutom frukt och jag mår så mycket bättre av att vara ute och gå så det var det bästa jag har gjort på mycket länge! Och om jag ska vara ärlig tror jag att den största boven i dramat var mormors saft, för det är nästan bara socker i den, och jag har druckit kanske närmare 1lit om dagen... Kanske bara är vätska som försvunnit från mig!;)
Så ut med det onda och in med nytt fräscht!!
Hittade för övrigt en fin klänning på mim. Jag vill ha den på Kurt´s 50 års fest och kanske jul och nyår. En party blåsa. Men jag har ju som köp stopp resten av året för att jag har handlat så mycket kläder. Nu är det ju dock inte så länge kvar av året. Har iaf försökt flirta in mig hos Johan så vi får väl se hur det går;)

Vad händer på byn?

Jag tittar ut och ser marshaller lite var stans. Ser att gårdings har öppet och människor strömmar in... Vad har jag missat? Vad händer på byn ikväll? Blev nyfiken så jag ringde till Sofie som allt får ta och följa med mig!;)
Har inte hänt så mycket idag. Har varit på utbildning. Den där om hygien och livsmedel. Idag har det faktiskt varit riktigt intressant då vi fått gå igenom tillsatser, färgämnen, e-ämnen och annat skräp som sätts i livsmedel för att ändra smak, färg och konsistens på det. Man blir ju skrämd av all skit som dom sätter i för att det ska se godare ut, och hålla längre, och få en annan konsistens? Jag ska verkligen tänka på vad jag sätter i min varukorg framöver för det kan bara inte vara nyttigt att få i sig en massa gifter! Har alltid tyckt att Anna Skipper överdriver väldigt extremt, men man ska nog försöka undvika halvfabrikat så långt det går... Och vill ni få ett tips. När ni väljer ett livsmedel, kolla och jämför innehållsförteckningen och välj sedan det med kortast innehåll. Där är det minst tillsatser! En liten grej bara =)
Har faktiskt börjat redan idag och gjort eget hemmagjort vitlökssmör till brödet och dressing till salladen som blev min middag.
Igår fick jag en väldigt söt blomma av Turid! Ställde den bredvid ett glas då jag tog kort på den så man ser hur liten den är. Den får pryda våran tv-bänk.

 

Vackra vita vintervärld!

Är det bara jag som älskar snön? Ibland känns det så när alla bara klagar.
Idag har det lagt sig på våra fönsterbleck några cm, det ser så mysigt ut. Det bästa med vintern är ju att man får krypa ner i sina varma mys kläder med en kopp varm choklad till sin favorit serie eller film, utan att få dåligt samvete;) Det är så mysigt att vara ute och promenera och höra "knarret" under fötterna, och se alla utsmyckade fönster och gator som lyser jul. Men allt jag hör är klagomål över den stora mängd snö som kommit på bara några dagar. Och jag säger, var glad, det är ju jätte roligt! Det var ju flera år sen vi hade en riktigt snörik vinter! När jag var liten brukade jag sitta och leka med mina syskon på en gigantisk snöhög som plogbilarna samlade ihop på konsumparkeringen. Det var tider det... men nu ska jag tala om att i år så finns den där igen, om än inte lika stor ännu, och jag såg barn leka och skratta sig hesa medans föräldrarna gjorde sin inhandling (antog jag) igår. Dom såg ut att ha så roligt=)
I måndags var glädjen som störst. Jag skulle gå på jobbet och utanför våran port var det världens hög med snö! Och det hade kommit bara under natten... såg ut så här:

 
Mina fotspår



Lite bilder...

Jag har ju alltid sagt att jag måste bli bättre på att ta kort. I Lördags tog jag faktiskt kort... för jag kom ihåg, i två minuter och sen glömde jag bort det lika snabbt... jag är sämst. Men några ytterst få blev det. Jag fick inte ens med alla på bild. Men det vet jag att Louise fick så vi kanske får sno deras bilder sen!=) Dom blev nog bättre än mina iaf med min dåliga tfn kamera.
Elin & Johanna

Fredde & Louise

Amanda & Fredde

Johan stirrar...

Jag och älskling med världens blixt.....

Louise, Amanda & Elin

Tillbaka till verkligheten...

Nu har man varit ledig ännu en vecka från jobbet (känns som jag inte gör annat än att ha semester nu för tiden...) och den har jag och Johan då spenderat i Umeå för att träffa vänner som vi inte sett på ett tag. Vi bodde hos Tobbe och Louise och söta Agnes. I onsdags åkte vi och då gjorde vi inte så mycket. Var social med familjen Öhlund och blev bjudna på god mat. Sen i torsdags åkte vi till haga och för att hälsa på Fredrik och Amanda. Vi blev kvar hela kvällen då dom tog fram en stek ur frysen och frågade om vi ville äta middag med dom. Så gott det var. Stek med svampsås och hemmagjord potatisgratäng. Det lyxades även till med vin och glögg, och till efterrätt chips och skumtomtar. Så min mage var ganska rund då vi rullade ut därifrån... Sen skulle jag som den enda spiknyktra i sällskapet köra oss hem. Och alla som känner mig vet att jag inte är så bra på att köra bil. Tänk då mig i Umeå´s trafik... Som tur var så var det inte så mycket trafik på kvällen! Vad är det med Umeå och rondeller btw?! Har dom fått hippie på såna eller? Det var rondeller ta mig fan överallt. Och det märker ju jag ganska fort som inte kan köra rätt i en sån ÄN!
På Fredan gick vi till fiket där Louise jobbar för att ta en fika med Fredrik och Amanda. Där såg vi en transa, som visst är stamkund där och ibland kommer som kvinna och ibland som man. Det roliga med den här historien är att han satt med ryggen mot oss då jag sa till johan att det såg ut som en karl i kvinnokläder. Eller jag sa rättare sagt att man inte visste om det var en kvinna eller en karl. Och då sa Johan att det är ju en kvinna hon har ju bh ser du ju. Och då sa jag att det såg ut som en karl... Åsså var det det. Och alla stirrade på honom... Jag tyckte synd om honom då jag såg allas huvuden vändas för att stirra ut honom... Så jag försökte att inte titta själv för att inte vara en av dom i mängden som gjorde det. Men jag kunde inte hålla mig... Så här kommer min fundering: Varför i allsin dar sminkar sig transvestiter alltid i blå ögonskugga och rosa läppstift som skriker "jag är inte alls normal"?? Med peruker som inte ser annat än fake ut... Det är säkert inte så det är, men jag har aldrig sett en karl klä ut sig till kvinna utan att överdriva så det ser helt suspekt ut... Sen på kvällen samlades vi: jag & Johan, Tobias & Louise, Olov, Johan & Johanna och hennes kompis Elin för att ha en filmkväll med bra film, gott godis och snack´s. Det blev lyckat! Trevligt och det var så roligt att träffa Johanna det är ju alltid så långt mellan varven nu mer! Filmen blev "utan spår", och handlade om en mördare som startar en hemsida där han sänder tortyr mord live, som styrs av hur många som besöker hans sida. Den var okej, inte den bästa men gick att se! Ganska läskiga sätt att dö på måste jag säga! För att göra en nyfikna!
På lördag hade Tobias & Louise fest där vi samlades allihopa som flyttat dit och vi som kom för att hälsa på. Vi började med taco middag, mums. Det är aldrig fel och passar ju faktiskt alla! Sen bastade grabbarna medans vi kvinnor satt och pratade som det brukar vara. Det var tänkt att bli utgång men det var ingen som var sugen då det blev tid för det så vi var hela kvällen hos dom.
Så på söndag åkte vi hem, och Johan skulle åka med oss så vi plockade upp han hos Johanna och kollade in hur hon bor nu. Hon hyr ett rum i ett hus där 6 andra bor och hyr. Det var ett ganska litet rum men mysigt! Jag förstår inte att hon tordes! Om jag flyttade till Umeå skulle jag vela känna människorna jag delar hus med, annars skulle jag nog ha svårt att sova på nätterna... Men hon såg annonsen på blocket och körde på det, tufft! Och billigt=) Sen stormtrivs hon och det är ju kul att höra!=) Sen passade vi på att stanna till hos Hanna när vi kom oss till Piteå. Så det har varit en mycket social vecka kan jag säga! Nu är det tillbaka till verkligheten och jobbet som gäller, där jag jobbar alla dagar denna vecka, mindre kul...

Min födelsedag.

Var det igår då. Hade fullt upp hela dagen. I måndags åkte vi till Vidsel för att äta palt med Johans familj och sen tårta. När vi väl var där så tänkte vi att vi kunde ju stanna över natten. För vad skulle vi egentligen hem och göra? Sova. Så vi stannade och det blev kortspel hela kvällen! Mycket trevligt. Jag fick ett armband av hans mormor och morfar. Och SATC shoebox av hans föräldrar/syskon. Vad glad jag blev, har velat ha den jätte länge!=)
Sen bar det då av hem och vi handlade och gjorde en tårta, och så började vi göra tacos för vi bjöd pappa & Carina, Jonas, Sofie & Nisse på middag. Sen kom Salle och Josef efter deras träning och åt lite rester och fikade!=) Oj så gott det var!! Mums... fast med allt fika + tacos (som för sig alltid brukar bli för mycket?;P) så var min mage litegrann i uppror. Jag var väldans mätt kan jag tala om.
Av min syster och Nisse fick jag en apelsinpress, så nu kan jag äntligen börja dricka min jätte nyttiga nypressade morgon juice!=) Av pappa och Carina fick jag irish coffe glas, och det var bra! För jag har fyra sen tidigare, men när jag har bjudit på IC så har vi av någon underlig anledning aldrig varit fyra stycken, så nu kan alla få i likadana glas om man blir några fler!=)
Så fick jag jätte fräna whiskey glas som hade rundad botten, så dom "rullade" lite på bordet när man ställde ner dom.

Så, såg dom ut... så dålig på att förklara!=)
Sen for vi förbi Jompa en sväng och bjöd han och Winroth på fika.
Så jag har alltså haft fullt upp hela kvällen kan jag tala om. Först var det ju tänkt att vi skulle åka till Umeå redan igår. Men vi ändrade oss och åker idag istället, det blev så tjorvigt då det var min födelsedag och alla ville komma och så tänkte vi att om vi åker idag får vi köra i dagsljus...
Det var min födelsedag det. Nu ska jag skutta ner i sängen och se om man får nå liv i gubben.

Beyonce.

Tack Lotta för länken till denna underbara sida om hur man piffar upp sin blogg! Den var väldigt lätt att förstå, till och med för mig!;) Så om någon annan känner att dom behöver lära sig lite så länkar jag här:



Här kommer iaf låten jag skrev om för nån dag sen. Beyonce´s nya If I were a boy. Den är så bra! Om ni har nån minut över så ta er tid att se hela musikvideon.



Pigg!

Hmmm... Idag är jag ledig. Tanken var att jag och Johan skulle ta en ordentlig sovmorgon och för en gångs skull sova ut utan några klockor som ringer. Och med tanke på hur trött jag var förra veckan så trodde jag att jag skulle sova till 2, helt seriöst! Men inte det... jag vaknade pigg som en lärka 7 imorse! Gick till tv:n för att se våra bästa år som dom börjat sända kl 7 men märker till min stora besvikelse att det istället är alla älskar ray! Vad hände med morgon sändningen av våra bästa år som jag var så glad över? Går ut på tv.nu för jag tänkte att dom kanske flyttat tillbaka till 9.50 som förut, men inte det heller? Visar dom inte reprisen nu helt plötsligt? Egentligen är jag inte så upprörd det var bara typiskt när jag är vaken så tidigt och hade velat se det... så jag har krypit ner till Johan flera gånger. Det är helt omöjligt att somna om! Men det är jag ju försås glad över!!=) Att jag är pigg alltså! Undra vad jag skulle göra med min energi nu då?

Vilken luring!

Idag väntade jag mig att älskling skulle komma med 22.40 tåget ikväll. Men då ringde det på dörren och så var han hemma redan med 18.30 tåget. Och jag kan säga att det var fan inte dumt! Så vi har myst som fan några timmar!;) Sen gick vi på OK  och hyrde nyaste Indiana Jones filmen som det nu blir att se med en skål mumsig glass & hallon... =)

Idag fick jag min första present... Det var egentligen meningen att jag skulle få den imorgon då vi ska till vidsel för att fira mig=) Men det blev omständigt för Turid att köpa den i Luleå och sen köra den till Vidsel för att den bara skulle stå där över natten för att trasporteras till oss. En massa onödigt körande. Den är från Doris och ser ut så här:
 
Fin va! Det gamla fula plast trädet står i bakgrunden!! Vi måste dock köpa en ny kruka som passar lite bättre. Eller vad tror ni?=) Ska tacka Doris ordentligt imorgon.

Julstjärnor

Ni får ursäkta mig mina vänner att jag totalt har dissat er denna vecka, men jag har verkligen varit låg... Ont i magen, trött och frusen. Jag har hackat tänder på riktigt de två senaste dagarna fast jag suttit med tröja och kofta! Men nu känner jag att jag är på väg uppåt igen, och tröttheten har så smått börjat ge med sig! Har faktiskt bara umgåtts med Lotta på hela veckan, det är ju skrämmande! Inte att jag har umgåtts med dig nu=) Men att jag har varit så osocial att jag inte träffat ett bekant ansikte på flera dagar. Jo Emilie men det var en så kort stund då vi var ute och promenerade. Jag tror den där promenaden gjorde mig sjuk, haha!;P
Jag har iaf varit ner i källaren och tagit upp lite julpynt och börjat. Jag kunde inte hålla mig!! Så nu är det lite stjärnor och stakar uppe. Åååh, så mysigt!=) men varför ska man egentligen vänta när man får ha dom uppe så kort tid? Jag känner att jag behöver komma lite i jul stämning. Förra julen hade jag ingen alls! Blir stämningen för julen mindre och mindre för varje år som går? Jag älskar den, allt pynt och bak och alla varma färger och underbara ljus och belysningar som lyser upp i mörkret! Men man orkar som mindre och mindre för varje år...
Söndag imorgon, och äntligen kommer Johan hem! Dom här två veckorna har jag saknat dig så sjukt mycket! Dom har gått riktigt sakta kan jag tala om... Sen på tisdag drar vi till Umeå. Det blir kul!=) *Längtar*

Hur gör man?

Okej, jag är inte så haj på det här med datorer och bloggande och sånt. Jag har iaf sett på andras bloggar när dom lagt ut roliga klipp eller bra musik från tex youtube. Jag skulle då försöka för en liten stund sen att dela med mig av en av mina favoritlåtar just nu, men jag fattar inte alls hur man gör?! Så förklara gärna för mig så att jag lär mig hur man gör. Så kanske jag kan göra det en annan gång...

Jag har kommit fram till att jag är beroende av partylite ljus. Det har gått hur mycket som helst den senaste månaden, och jag tänder varje kväll. Flera stycken ibland. Men det luktar ju så gudomligt gott!! Och när man kommer hem efter en arbetsdag finns det inget bättre än att öppna dörren och känna en vag doft av dessa ljus! Just nu kör jag på jordgubb. De är de enda jag har kvar... Men ikväll fick jag veta att det blir ett nytt ljusparty i början på december. Tur det!=) Jag som redan eldat upp de tänkta "jul ljusen"! Dom går inte ens att jämföra med andra doftljus! Så om ni inte har testat, gå på ett ljusparty eller ordna ett själv och köp! Rekomenderas varmt!

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Nada... nothing. Och inget mer ska jag göra heller. Har bara leggat som en död fisk framför tv:n hela kvällen. Jag blev jätte trött när jag kom hem från jobbet, och helt osocial. Så nu ska jag faktiskt lägga mig och hoppas att jag är piggare imorgon!

Utbildning, mat & hård träning

Idag har jag varit på utbildning. Denna förbannade kurs om livsmedelshygien som är obligatorisk även om man som jag redan läst den två gånger! Varav den ena under gymnasiet är exakt samma kurs. Den andra för nåt år sedan på sparta, hette nåt annat men har typ samma innehåll. Det hade inte varit några problem om jag hade fått gå den under arbetstid. Då hade jag inte klagat... Våran grupp är där på torsdagar. Varannan vecka jobbar ju jag mån, tis, ons, fre, lör & sön! Och då kan jag faktiskt säga att i ärlighetens namn så är jag inte alls pigg på att spendera min ENDA lediga dag på kurs! Bläää!
Efter skolbänken blev jag bjuden till Lotta på middag. Hon hade gjort taco gratäng (med bananer & jordnötter *muuuuums*) och till efterrätt en helt underbar päronkaka med marsan sås i!! Gott var det som bara den, och jag fick t.o.m ta med mig hem, så jag har lunch till imorgon! Inte dumt. Hon fyllde år igår, grattis i efterskott har ju inte skrivit nåt om det här!=) Så jag köpte en handkräm till henne som luktade blåbärs paj. Jag testade en sån en dag, och jag kunde absolut inte sluta lukta på den, så underbar var doften! Och då tänkte jag att den som inte gillar den måste vara tokig så då köpte jag den. Hon verkade då bli glad=)
Sen klockan 19 var det dags för boxersize. Och jag har inte varit så slut efter ett träningspass på skit länge! Fan vad jag boxade, kickade & svettades!! När jag nu sitter här känns det riktigt bra! Men mina armar pulserade och brände som tusan för bara en liten stund sen! Men då vet man ju att man har kämpat iaf!;)

Sötaste bilden!

Tror ni jag hittade den gladaste/sötaste elefanten någonsin! ;)





Upprörd!!

Sitter och ser insider på 3:an, och upprörd är vad jag blir!! Det handlar om människor som utnyttjar djur (framförallt hästar) sexuellt och misshandlar dom. Först är det en man som har gått in i ett stall på en granngård till hans bror. Där ställer han sig på en låda och kör sedan in långa vassa föremål i hästens vagina så den helt trasades sönder och hästen sväller upp nå grymt! Ägaren tog den akut till djursjukhus när hon såg skadorna och den var på väg att dö av skadorna så den avlivades på plats 15 minuter efter ankomst. Fy fan säger jag bara!! Sedan hittade dom mannens, en 42-åring, sperma i boxen samt samma hö som fanns i boxen i hans byxfickor. Det blir rättegång den 10:e december, men mannen nekar och säger att någon placerat hans sperma där och höet i hans byxor likaså! Hur är det möjligt? Jo, han säger att han onanerar två gånger om dagen och hade kondomer under sängen som någon ska ha tagit och plaserat i stallet! Alltså hallå?! Oj oj... fan finns det sjukare människor?!
Massa fall i kvällens avsnitt om hästar som har bundits fast, skurits i slidan. Blivit uppstoppade av alla möjliga föremål och utnyttjade sexuellt. 200 fall på 2000-talet tyckte jag dom sa. Fattar ni hur mycket det är?! Finns det ens så många sjuka människor i Sverige så man får i hop till det?! Det är ju skrämmande!!
Tidelag, alltså att ha sex med djur är inte ens förbjudet i Sverige! Fattar ni?! Endast två länder i Europa saknar förbud och Sverige är ett av dom?!
Denna mannen kan få max 6 års fängelse för misshandel och intrång, vållande till skada på egendom (alltså hästen). Fan vad upprörd jag blir!! Vad är det här?! Vakna upp och skärp till lagarna! Det är tragiskt och fruktansvärt hemskt och jag skäms över att vara svensk medborgare när till och med djurporr spelas in i detta land för att det saknas förbud mot tidelag!!

Morgonpromenaden

Igår gick det inte alls bra med min plan. Jag insåg att jag var bra mycket tröttare än vad jag kände mig, och det vill inte säga lite! Jag somnade faktiskt framför tv:n efter att jag hade intagit min middag. Som jag sa att jag inte skulle göra. Men dock så tog jag mig ut på morgonpromenad imorse. Jag vaknade 6 och såg på schemat att 8 börjar jag idag så då fanns det ju utrymme att gå. Dock blev jag mer irriterad av denna ännu ostartade rutin än jag varit på mycket länge! Först letade jag åt mina stavar. Jag hittade dom väldigt fort men insåg med stor besvikelse att dom verkar ha gått sönder! Det gick inte alls att ställa in dom! Det verkar vara gängpaj eller vad man nu kallar det. Jag satt ett bra tag med dessa, men till slut orkade jag inte längre! Kul när man har lagt ner typ 1000 spänn på dom!! Nåja. jag tänkte att jag ska fan gå med dom ändå även om dom blir lite korta så jag letade åt en mössa, ett par vantar, min mp3 och knatade iväg. Då började nästa problem. Mina vantar är för stora för att passa till stavarna! Men med lite trots fick jag till slut på mig både stavar och vantar. Då kommer världens sämsta låt på mp3:n och jag måste byta. Sen började hvetet om från början med att försöka få dom på sig igen! Så jag lyssnade sen på alla dåliga låtar som dök upp resten av färden eftersom att det absolut inte var värt att ta av sig vantarna för allt tjorv med att få på sig dom igen! Sen var min mössa för liten så jag frös om örsnibbarna. Och mina öron verkar blitt större för hörlurarna ramlade hela tiden ut! Och ni tror att jag kommer att gå imorgon igen efter denna tragiska morgonupplevelse?! - Naturligtvis.... vart ska jag finna den inspirationen? Tror jag ska gå på sportringen och köpa vantar, mössa och kika på stavar. Sen får vi hoppas på underverk.

Uääääk

Usssh så trött jag är när jag jobbar. Jag känner själv hur jag rent av förvandlas till ett monster. Jag måste få mer energi och ork. Om jag sätter mig framför tv:n efter att jag jobbat (vilket jag brukar göra eftersom att jag är ensam så ofta när Johan jobbar i Kiruna, så då brukar jag äta min middag framför tv:n....) är det kört! Jag somnar på en gång och sen kan jag inte sova förens klockan blir typ 12, 1 på natten! Ibland ännu senare. Så tänker jag att jag ska kliva upp tidigt och vara duktig och få mina morgonpromenader som jag brukade ta förut. Det är det skönaste som finns att börja morgonen så! Men inte ska ni tro jag har nån ork till det, så jag trycker på snooze knappen tills det är 15 minuter kvar till jag börjar så får jag springa dit istället! Och sen blir det där en ond cirkel! Så nu ska jag sätta mig ner och äta min middag och sen DIREKT ut i friska luften för att försöka bättra mig. Fast det känns som jag ska stupa under av trötthet...

Jo, Fie då. Nu svarar jag här... Det var ju det jag skrev till dig!=) Det var ett helsicke det där löshåret!! Jag fick i ärlighetens namn sitta och slita bort det! I början var jag försiktig och drog ett hårstrå åt gången och till slut så lossnade allt som satt runt den vaxklumpen. Jag ville ju inte blir hårlös eller slita så det blev kort... Men jag hade ju 100 st! Vet inte hur många du har? Jag fick panik av allt tjorv. Det tog flera dagar att sitta och pilla med ett hårstrå åt gången så till slut bara slet jag! Och jag har aldrig älskat mitt hår så mycket som efter det! Så skönt det var när det var borta!

Sega jag...

Det kan man verkligen påstå... Jag har inte orkat vara aktiv på denna sidan på hur länge som helst. Och när man väl tycker att man har något att skriva om så kan man ju inte riktigt skriva om allt heller eftersom att människor kan ta väldigt illa av sig om man skriver om allt man stör sig på eller konstiga saker som händer... Eller så börjar folk prata. Det är ju Älvsbyn. Man vet ju inte vem som läser ens blogg. Som när Sofie skrev en dag att hon önskade att hon inte hade svarat när jobbet ringde för att hon då inte kunde följa oss på tjej kvällen i Piteå och så ringde hennes chef upp henne! Det var ju inte så hon menade men saker kan missuppfattas ibland. Mmmm... Jag har börjat skriva vanlig dagbok när jag kände att man inte kan dela med sig av precis allt här. Och efter det så tappade jag lite motivation till den här sidan. Det känns ju nästan lite jobbigt att skriva två "dagböcker" om ni förstår vad jag menar!

Det var väl ingen som missade att Linda Rosing var med i "Sanningens Ögonblick" igår?? Och herregud vad jag tyckte synd om denna kvinna. Och varför förstår jag inte för att hon har ju självmant ställt upp på den här sjuka grejen som jag kallar för FÖRNEDRINGSTV utan dess like! Där sitter hon med sina två kill kompisar och hennes bror när hon får frågan om hon själv skickat brev någon gång till Slitz för att vika ut sig. Varav killarna där som är hennes vänner börjar skratta alla tre och säger att det har hon säkert. Till en massa andra tidningar också... Veckans allehanda också om det hade gått. VAAAAA?! Jag hade blivit så sjukt förbannad om mina kompisar hade suttit och sagt så om mig!! Aldrig att jag hade tillåtit det. Annars så var det inte så farliga frågor med, hon hann ju bara 5? Tror jag det var... men y fan vad fula läppar hon har nu!! Dom är hur stora som helst... Snälla Linda ser du inte att det ser hemsk ut? Ojoj... jag tror denna kvinna gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset. Men att ställa upp i detta program förstör nog bara för henne själv.

Nog om detta. Nu kom Emilie så jag ska vara social med henne!
Over and out

RSS 2.0