Babysim

Idag har vi varit på babysim. Höll på att glömma bort det, IGEN! Vi missade ju förra gången...
Det var lika trevligt som det brukar vara och lilltjejen har varit mycket sömnig etfteråt. Då passade jag på att ta en powernap också.
Förstår inte vart den här tröttheten kommer ifrån? Jag känner mig trött dygnet runt och ändå lägger man sig ju tidigt nuför tiden. Hoppas det går till sig snart!!
Idag fick Bella för första gången en babysmörgås, med leverpastej mellan skivorna. Haha, det kladdades på ordentligt, och det mesta hamnade på golvet. Men det hon lyckades träffa munnen var smaskens lät det som!;)

Home alone

Idag är man ensam hemma. Johan tog lillan med sig till Vidsel då farmors längtan efter henne var så stor. Jag har sovit till 11... När får man annars sova ostört så länge? Bara passa på!;) Sen tog jag en lång skön dusch och rådde om mina fötter. Har gått igenom garderoben. Suttit och spelat lite spel på datorn. Ibland är det skönt att vara helt ensam. Bara känna lugnet för en stund. Nu är det inte så länge kvar tills dom kommer hem så jag funderar starkt på om man skulle ta sig antingen på gymet eller på solariet. Känns lite bakvänt då man har duschat, men man får väl göra det igen!;)

Vilken härlig fredag!

Jag, Johan, Sofie, Nisse och en sovandes Isabelle i barnvagnen for och bowlade mellan 17-18. Jag vann första omgången, go Zara, go Zara, go Zara;) Började andra omgången med en strike och sen gick de käpprätt åt h-vete=( Men jag lever på den första vinsten;) Efter bowlingen gick jag och Johan (& Bellz förstås) hem för att ha mysmiddag. Kräftor stod det på dagens meny. Har varit sugen på det några dagar, så idag äntligen fick vi skala våra fingrar såriga. Det är så sjukt gott!! Vi tände ljus, hade bakgrundsmusik och satt länge länge vid bordet. Det blev några avbrott när Isabelle tappade sina rånbitar, men sjukt mysigt! Semlor blev det till efterrätt, årets första. Smaskens. Dock var det konsums och inte Ica´s som är favoriterna. Nu har vi sett let´s dance. Jag hejar på Claudia, och våra ögon börjar vara trötta. Så ni får gärna underrätta mig om vem som åkte ut, för nu blir det sängen för familjen Norén...

Vad konstigt det ser ut...

Dom har ju gjort om här? Knepigt, man hittar lixom inte. Nåja, man vänjer sig väl. Nu ska jag strax ta upp lillan och ge na mat och sen hade jag tänkt sätta mig och gå igenom en massa bilder på datorn. Ska fixa så att vi kan sätta in i Isabelles bok, en klipp och klistra in om hennes liv. Och till våra fotoalbum som alltid stått tomma? Bilder för 3 år kan ta sin tid att gå igenom kan jag tro. Men det blir roligt när det är klart!=) Sen ville Sofie hjälpa mig att göra om designen här (fattar ni vad hon pratar om?! Den är ju skiiiiiitasnygg ju;P), och det är jag ju absolut inte sen att tacka nej till eftersom att jag inte har den blekaste aning själv om hur man gör, så jag ska välja nån bild och mejla till henne också. Om man bara kunde bestämma sig hur man vill att det ska se ut. Jag har ju så dålig fantasi...

Senil...

Kan man bli senil när man är 26? Jag glömmer bort ALLTING!
Jag brukar reta upp mig på att Johan alltid frågar mig om allt, "när var det vi skulle... Var är min laddare? Var är min snusdosa, var är nagelsaxen osv osv....."
Men nu är det jag som frågar om allt. Det är helt sjukt!
Jag kommer inte ihåg vart jag lagt mina grejer, jag kommer inte ihåg vart jag har lagt Johans grejer. Jag kommer inte ihåg när Johan säger att han ska bort...
Fel dag på BVC var vi... Men det sjukaste är ändå att vi var tvugna att anlita barnvakt ett par timmar på lördag för att jag jobbar och Johan ska bort en sväng. Åsså för någon dag sen slog det mig att fan, jag jobbar ju!!! Inte går ju det? Vi fixar barnvakt, åsså igår säger Sofie men Zara, inte jobbar du i helgen!! Det är ju fortfarande Januari.... Näe, jag börjar på lördag (stensäker)! Nej, tyckte hon som själv jobbade i förrgår, att det stämmer inte med schemat. Så jag går och kollar, och det är NÄSTA helg jag börjar jobba!
Nog vet jag att det är den 27:e idag så fråga inte mig hur det ska hinna bli den 6:e till på lördag?!

På besök hos Malin

Idag har vi varit hos Malin. Tänk det är inte länge kvar nu så är hennes Viggo här!=)
När vi kom var också Linda där med sin Anton. Det blev ju så klart en massa baby-snack och vi pratade om alla små framsteg våra söta charmtroll gör.
Jag sa att Isabelle inte kunde stoppa tutten i munnen själv. Ta ut den däremot är hon väldigt duktig på och sen är hon ledsen för att den är borta, fast så långt bort är den ju inte, hon håller den ju i handen. Det är inte så lätt att förstå det där?
1 minut efter att jag sa det fick jag minsann äta upp mina ord för då tog hon upp den och pricka munnen! Lite rolig tajming måste jag medge...
Hon kan också sitta själv. Och gå vart hon vill i gåstolen så länge hon inte stöter på en tröskel. Fort går det att lära för hon fick den i Torsdags och då hade hon ingen aning om hur man tog sig fram. Det gick mest bakåt...
Hennes favoritsysselsättning just nu är att gå till våra korgar i hallen och riva ut allt i den;P





(hatar att dom blir fel väg men det kan inte hjälpas.....)

3 månader kvar...

...så ligger jag på en underbar strand i Turkiet och solar mina bleka ben!!
Guuud, vad jag längtar! Den veckan är allt jag haft i tankarna sen min far skrev tidigare idag att det är prick 3 månader kvar. Nu ska man tänka på vad man stoppar i munnen i 12 veckor för att inte skämmas i bikini. Det var just den hjälp på traven jag behövde för jag har varit lite ur fokus de senaste månaderna...


2 saker att berätta

1. Jag var på korpens cirkelträning igår, det var ett tag sen sist. Jag har träningsvärk idag. Jag kan fan inte sitta. Det är bara att gilla läget. Och det gör jag ju i och för sig. Litegrann... lite mindre emellanåt. Typ när man seriöst står och funderar om det är värt att sätta sig ner när man vet att man inte tar sig upp sen igen??

2. Vi hade tid för lillans 6-månader kontoll på BVC idag. Eller så var det en annan dag?!?! Jag vet inte hur många gånger jag har kollat i häftet och konstaterat att 13.45 idag var det dags. Där satt vi som två idioter och förstod inte varför Gerd aldrig kom och hämtade oss. Hon brukar aldrig vara sen... Så jag tog upp boken för 56:e gången minst, och tror ni inte det är den 26:e vi ska vara där??? Nåja, vi fick oss en stund med Malin iaf som var på föräldrautbildningen. Det var ju trevligt, så bortkastat var det ju inte att gå dit iaf... ;P

Shoppaholic?

Idag kom mina efterlängtade paket hem till mig. Jag vet inte riktigt varför, men jag har för vana att hämta ut dom då inte Johan är hemma (och nu har han varit hemma alldeles för länge för dom har legat på ICA sen i fredags!) så han inte ska se... Det är dock meningslöst egentligen för det går en sekund så frågar han vad jag nu har för nytt på mig? Fattar inte att han märker sånt, har är ju kille?!
Därför brukar jag också låta det ligga i garderoben ett tag så jag kan säga sen när han frågar "den häääääääääär? näääää, den är då gammal har du aldrig sett den (liggandes i hyllorna nynnar jag i huvudet) förut?? Nähä? Nä. men den är då inte ny. Åsså intalar jag mig att det ju faktiskt är sanning...=)
Dåligt går det om någon prislapp råkar sitta kvar!;P
Jag har även kommit på mig att när jag väl beställer så beställer jag massor. Hälften kommer ju ändå sitta galet på kroppen tänker jag, och returneras med rekordfart. Men så var inte fallet denna gång och min plånbok känns väldigt ekandes tom.
Men mina älskade leopard-sängkläder i rosa från H&M är nu hemma och bara väntar på att få bäddas upp!
Men till min fråga nu då... Är jag en shopaholic?
Jag unnar mig nästan aldrig saker tycker jag själv. Men man kanske är det med tanke på detta tisslandet.
I guess he´s gona read this some day. Och då säger jag bara så här: Honey, du har en väldigt billig tjej egentligen. Kanske inte just idag. Men dom flesta andra, så bli inte arg på mig. Och jag ska inte beställa igen på jätte jätte jätte länge.
Och så vill jag bara tillägga att jag sitter här med dom största valpögonen du någonsin skådat... *blink blink*

Årets första semla!

Är du sugen på årets första semla? Idag började dom med försäljningen av dessa underbara bakelser på ICA, och jag måste erkänna att bara tanken på dom får min mun att dreggla!! Ohhh, det rinner snålvatten!!


Reklamavbrott ett roligt nöje!!

Jag och Johan har funnit ut ett sätt att få reklampauserna (som är alldeles för många och alldeles för långa) att gå väldans fort!
Det är nämligen så att vi gissar vilken reklam det är som kommer och den som först gissar rätt får ett poäng. Vi tar det så seriöst att ikväll har det kommit till en massa regler ska ni veta... Dåliga förlorare kanske?;)
Men prova, det får tiden att gå det kan jag lova!!=)

Har glömt att berätta att lillan fick sin andra tand i torsdags. Viktig info!

Polis polis potatisgris

Nu är vi hemma från Umeå. Det gick väldigt bra att åka med Isabelle. Hon var vaken ungefär halva vägen både dit och hem, var bara ledsen och grinig de sista 20 minutrarna på hemvägen.
Vi åkte ner för att se Tobbes examen. Tänka sig att nu är han färdigutbildad polis! Det var så mäktigt när alla 140 studenterna kom i ett led iförda deras poliskläder med mössan under armen till musik på piano, att jag faktiskt fällde någon tår.
Efter cermonin åkte vi hem till Tobbe och Louise och firade med smörgåstårta och sen på kvällen gick vi på finrestaurang för middag innan vi åkte till Johan och Jenny med en mycket trött tjej.
När hon somnat spelades det spel och sen blev det högljudda diskussioner om jämställdhet ända in på småtimmarna... Finns mycket att tycka om detta ämne. Tänker inte gå in nå djupare om vad som sades dock. Men roligt med diskussioner.
Innan vi åkte hem fick vi mat i magarna, Johan slog till på stort och bjöd på hotellfrukost typ. Allt uppskuret och dukat till bords.
Neej, nu ska jag sova. Tänkte bjuda på nån bild av poliskonstapel Öhlund och den fina presenten han fick!=)

Umeå

Idag bär det av till storstan. Johan har varit till Umeå en gång med Isabelle.
Inte jag. Jag bävar. Jag vet inte hur det kommer att gå att ha henne i stolen 3 timmar i sträck...
Jag hoppas att jag ska komma fram utan huvudvärk. Jag hoppas att jag och Isabelle lyckas sova hela vägen. Jag skulle redan behöva en powernap, och jag har knappt vaknat.
Vi åker när det är dags för henne att sova lunch. Tjing!!

Nu jävlar är julen ute!

Man tycker det är så mysigt att sätta upp allt julpynt och skulle helst börja redan på midsommar! Men den är fan så jobbig att stöka bort!
Nu när jag väl tagit mig an det på självaste tjugonde knut så vart det mycket mycket finare här hemma. Ljust och fräscht.
Men det är ju nästan sorgligt att tänka att hela julen passerat en utan att man hunnit blinka...
Nästa år kanske vi får bjuda in till jul hos oss. Om det blir som vi vill...
Vi ska buda på ett hus på söndag. Håll tummar och tår för detta vill vi verkligen ha!!!

Smörgåstårta

Idag hade Johans mormor och morfar köpt hem en smarrig smörgåstårta som skulle mätta våra magar.

Trevligt va?! Ohhh, nej... Sjukt äckligt!
Men jag for till Burre för att fira honom och där blev man bjuden på en fräsch smörgåstårta, så jag fick mig en bit iaf!:)
Nu mår jag sjukt illa!! Huvudet snurrar och det känns som att man är full, ni vet en sån där dålig fylla när huvudet snurrar och det känns som man ska spy vilken sekund som helst!
Funderar om det kan vara så att man blev åksjuk på vägen hem.
Näe, lite vila och en samarin så kanske detta går över.

Tandläkarbesök

Idag hade man den där ångestfyllda tiden hos tandläkaren igen. Är ni precis som jag jättebra på att sköta tandhygienen en vecka innan och en vecka efter besöket där? För att sen totalt glömma bort de där med tandtråd och borsta dom när tid finns?! Nu borstar ju jag tänderna minst två gånger per dag och kan inte äta mat om tänderna känns smutsiga. Det är nån sån där fix grej jag har... Men är jag mycket trött på kvällen kan det hända att huvudet når kudden utan att tandborsten ens varit i närheten av fejjan. Och det där med tandtråd ska vi inte ens tala om! Vem fan kommer ihåg att det finns nåt som heter tandtråd såvida det inte har fastnat nåt mellan tänderna? Jag var riktigt nervös då jag såg en skyhög räkning i tankarna på vägen dit. Jag har ju haft några småhål de senaste åren... Men det gick riktigt bra!! Behövde bara skrapa tandsten och det var inte lite hon tog bort ska jag tala om, så nu känns det som man har en ny käft och här sitter jag med tandtråden i högsta hugg redo att använda innan det blir sängen! Dock lyckades dom lura på mig en sån där försäkring som jag räknade ut lite snabbt i huvudet att man inte tjänar nåt på om man inte lagar minst två hål under 3 år, och det har jag då verkligen inga planer på att göra så jag funderar på att säga upp den... Ska tänka över detta ett tag.

Avatar 3D

Ikväll har vi haft barnvakt och varit borta hela kvällen. Det började med att vi åt ute jag, Johan, Lotta, Sofie och Nisse. Sen gick vi och köpte godis förståss!;) Åsså blev vi sittandes nästan 3 timmar i biosalongen till Avatar i 3D. Jag hade både låga och höga förväntningar på dena film. Jag avskyr att ha höga förväntningar för då blir man så besviken när man väl ser den film man längtat efter. Och typ alla säger ju att den ska vara så bra! Men då sa faktiskt Martin att det var typ den bästa film han har sett, och då tänkte jag att nääääää, fy fan, då är det nån sån där kass film som jag kommer att somna till (brukar göra det av hans filmtips), åsså sjönk förväntningarna till botten. Nu när jag väl är hemma så måste jag säga att det var en av de bästa filmer jag har sett!! Så nu gav han ju faktiskt ett riktigt riktigt bra tips på en film som jag fullkomligt älskade! Så har ni inte sett den bara måste ni göra det. Och så måste jag få tillägga att det var grymt coolt med 3D. Jag och Johan hyrde en film på 3D i somras och jag blev så sjukt irriterad på den usla kvaliten att jag var riktigt skeptisk till detta en gång till. Men upplevelsen på bion var en helt helt annan!!


Året 2009, del 2

Januari: Var en tung månad. Jag var totalt orkeslös och likgiltig i allt. Vårat hem förföll och jag var inte utanför dörren många gånger i onödan. Kan inte ens komma ihåg om det hände något som var särskillt roligt denna månad. Vi tog den första magbilden med kameran.
Februari: Jag blev medveten om djurplågeriet på gäss för deras duns skull och slängde alla duntäcken och kuddar vi hade hemma eftersom att det inte kändes bra att sova på efter denna chockerande nyhet. Vi fick gå på ultraljud, och det var det mest underbara jag upplevt till denna dag. Johan fällde någon tår och bilderna hamnade på kylskåpet, efter att vi stolt visat upp dom för alla vi känner! Jag börjar må mycket bättre och graviditeten känns underbar. Magen började växa och jag fick äntligen börja köpa lite framhävande mammakläder.

Mars: Min lillebror gjorde sin praktik hos oss på Fluxen och under denna tiden bodde han hos oss. Det blev många spelkvällar med alla syskon. Jag började känna sparkar och Johan kunde känna dom någon vecka efter mig utanpå magen. Jag fick magsjuka, men Johan var underbar och tog hand om mig som ingen annan kan! Jag hade energi som aldrig förr och började träna lättare träning på gymet. Mars var det även earth hour, men vi var så kassa att vi tände lamporna efter 45 minuter. Vi firade Hanna som fyllde år och det slutade med en kväll full av spel och trerätters middag på golden dragon.
April: Sandra och Fredrik fick deras Freja. Zandra och Jonas fick deras Mira. Jag fick avslag på min ansökan om havandeskapspenning och var allmänt bitter och arg över hur dom på försäkringskassan tänker!! Det började kännas i ryggen och jag fick sammandragningar men höll ut och fick vila på kvällarna då jag kom hem. Vi skulle köpa ett hus och sa upp lägenheten då det senare visar sig att vi blivit förda bakom ljuset. Ingen rolig tid. Men vi gav upp huset och letar vidare... Påsken spenderade vi i Rättsel och det blev många skoterfärder med grillning och sol på sjön en bit bort. Vi åkte en helg till Umeå för att hälsa på Tobbe, Louise och Agnes. Bjöd även in Johanna och Olov och det blev fest och spelande, tre rätters middag och mys med barn den helgen.
Maj: Jag blev sjukskriven på halvtid för mina sammandragningar och började boa hemma som f*n. Här revs alla garderober och skåp ut för att sorteras och böcker och kryddor hamnade i bokstavsordning. Helt sjukt! Jag drevs av krafter jag inte kännt till förut för att få det fint till bebis ankomst.
Jompa träffade Michelle och hon kom upp till oss i Maj. Vi drog en kväll till Storforsen för att grilla och nu är hon en av oss! Jag gillar Micha jättemycket!

Nettan fyllde 50 år och jag vart allas private driver. Glömmer aldrig denna kväll kan jag tala om!

Juni: Vi spelade både brännboll, fotboll, badminton och det som hör sommaren till. Av någon underlig anledning fick jag agera domare denna månad? Midsommar spenderade vi i stugan i Njallejaur. Det var hästsko-kastning, grillning, bastu och allsång vid elden till gitarr. Kan det bli bättre? Sofie och Nisse flyttade från trappuppgången bredvid oss till björkgatan. Jaa, det var jobbigt, det tar säkert 10 minuter att gå. Nisse klarade körkortet! Jag blev bjuden till Johanna en sommarkväll på tjejkväll med godmat och vin (dock inte för mig). Det var väldans trevligt att bara sitta några brudar i värmen en hel kväll på altanen och kackla om allt möjligt!
Juli: Vi hade släkträff i arjeplog på farmors sida och det var första gången man träffade dom så det var ju häftigt. Vi åt middag i en hyrd lokal tillsammans och sen var det fotografering och dans. Hade även återträff för oss 83:or eftersom det var 10 år sen vi gick ut 9:an. Roligt att ses igen efter så många år men det var lite dålig respons, hade gärna sett att fler kommit. Sista magbilden på kameran togs och när man inte trodde man kunde bli större så blev jag det ändå! Denna månad födde jag våran underbara dotter Isabelle! Hon kom dagen efter att vi varit i storforsen med pappa och Carina. Det var soligt och mycket varmt och jag smorde magen var 15:e minut kändes det som! Lyckades bränna mig ändå och både jag och Johan brukar skämta om att det säkert var därför hon kom. Det kokade nog där inne;) Ingen förvarning fick vi och från absolut första känningen som var som mensvärk så tog det bara 6 timmar. Efter stormrusning av alla som ville titta på henne spenderade vi mycket tid hemma i lägenheten bara liggandes att titta på miraklet. Man kunde aldrig få nog kändes det som...



Vi bjöd in till pokerkväll, seriöst med bord och allt, men tyvärr vann vi inga pengar... Jonas och Zandra gifte sig. Sofie och Nisse skaffade hund så jag blev "moster" till Jerry.

Augusti: Mysandet med Isabelle fortsätter förstås. Det var många dagar som spenderades i småbruken med pappa och Carina spelandes badminton, kubb och kortspel medans lillan sov i vagnen. Vi åkte dit och solade så fort vädret var fint och försökte koppla av tillsammans och njuta av det sista sommaren hade att ge. Johan klarade MC-kortet och jag fick åka med på en längre tur. Det blev många tråkiga dagar och nätter när mjölken i mina bröst tog slut. Vi kämpade som idioter i flera flera veckor tills jag erkände mig besegrad och vi fick börja med ersättning till lillan istället. Jag var jätteledsen men när jag såg att hon bara mådde bra av det kändes det bättre för mig själv också som äntligen fick lite ro i själ och kropp. Isabelle ler för första gången och våra hjärtan smälter som smör i solsken förståss! Johan fick skatteåterbäring. Mmm, det kommer jag ihåg minsann, för det var ingen småpotatis som rullade in i kassan! Vi firade 1-årig bröllopsdag. Vi såg ett lucia-tåg mitt på byn?! 
September: Den årliga kräftskivan hölls hos Jompa.

Isabelle får sin första förkylning. Vi börjar gå på babysim med lillan.

Jag börjar träna med lotta på korpen och går morgonpromenader, och denna månaden är alla gravidkilona borta.
Oktober: Vi premiärade i husvagnen i kåbdalis jag, lillan, Turid och Lotta och första snön kom lagomt till när jag skulle köra hem. Jag började gå på vuxen-barn med Isabelle för att träffa lite folk som också har barn. Isabelle växer och kan greppa saker med händerna nu. Hon fick även 3-månaders sprutorna. Martin och Sofia hade Halloween-fest och det var första gången på 1 år som jag var ute och festade. Det var en jättelyckad kväll och alla hade klätt ut sig. Själv var jag tomtemor.
November: Isabelle kan vända sig från rygg till mage. Någon vecka senare även från mage till rygg. Jag blev en gammalkärring som Johan säger när jag fyllde 26. Började ta gitarrkurser. Klippte lugg. Var från och till faktiskt riktigt deprimerad...
December: Isabelle döptes. Det gick så bra! Hon var supersnäll under hela cermonin!=)

Julen spenderades dagen innan julafton med Johans familj och på självaste dagen med min familj. Juldagen blev det utgång. Vi festade hos Sofie och stod sen en hel evighet i kö för att komma in på Sparta. Mycket trevlig kväll!  Nyår spenderades också hos Sofie med vänner, finmat och efterrätt, spel, manlighetstest och kareoki. 12 slaget skålades in med skumpa och vi hade så trevligt att vips var klockan 5 på natten.

Ja hörni. Det var mitt år snabbt ihopfattat men långt blev det ändå.



Den första tanden

Idag har min dotter fått sin första tand. Det känns stort av nån underlig anledning så jag var tvungen att ringa och berätta det för en massa folk, som om hon hade tagit nobelpriset eller nåt... ;) "heeeeeeej, tänkte bara ringa och säga att Isabelle har fått sin första tand!!"......... "jahaaaaaaaa, vad roligt"....

Hon har också fått tillbaka sömnen om nätterna och det tackar vi... gudarna? eller någon annan för. Vi lägger hon att sova en gång till på kvällen, och det funkar för tillfället. Så nu sover hon alltså tre middagar, och vi får våran nattsömn!

Ska inte skriva nåt mer än så här nu för ögonlocken är tunga som bly, men vi ses igen imorgon!=)

Del 2

Den får komma på fredag, alternativt lördag, för nu är jag stressad som saaaaaatan (hoppas inte sofie läser detta och ser att jag surfar runt på nätet istället för att packa. hon klagar alltid på att jag är sen;P). Vi ska till farmora och det bär av på 30 minuter och jag ska hinna hänga tvätt, klä lillan som duschar just nu och även packa alla våra grejjor, så bye bye!!



Jag älskar dig så hjärtat spricker!! Utan dig skulle jag aldrig klara av att andas, det finaste som finns i världen!  Det är sjukt hur du kom till världen och förändrade våra liv på en endaste minut. Varje dag med dig gör mig starkare och starkare! Min underbara flicka!!;)

Året 2009, del 1

Jag börjar med att ärligt sno den här...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag fick barn. Och så träffade jag en del av min släkt som jag aldrig förut sett.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget förra året tror jag?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, en hel del!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Finland?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Huuuuus, ja tack!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 21 juli
8. Vad var din största framgång 2009? Jag blev ju mamma!;)
9. Största misstaget? Mitt drömhus rök framför näsan på mig... =( Fast det var nog inget misstag, vi hade nog inte haft råd... intalar jag mig för att det ska kännas bättre!!!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt. Förkylning, magsjuka...
11. Bästa köpet? Jag har fan varit snål de här året - kommer inte på nåt! Men för att slänga in nåt så skriver jag en blus på rea. Jag fullkomligt älskar den, och den var nästan gratis!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Vinterdäck till bilen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja Isabelle så klart! 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Välkommen hem - sonja aldén, för den lyssnades mycket på när Isabelle kom till oss. Låtar från året bliv väl bad romance och pokerface med lady gaga.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket, mycket gladare!!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Önskar vi hade spenderat mer tid i stugan...
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit en massa onödigt godis... ;P
18. Hur tillbringade du julen? Med min kära familj i stugan, supermysigt!
19. Blev du kär i år? Absolut! Först och främst blev jag nykär i Johan, så där som i början då det riktigt kittlade i magen när man ser på varandra. Och sen blev jag ju riktigt kär i Bella!
20. Favoritprogram på TV? Desperat housewives, paradise hotel
21. Bästa boken du läste i år? Avgrunden (sagan om isfolket)
22. Största musikaliska upptäckten? Jag går på mig själv! började ju en gitarrkurs. Jag lärde mig dock mer hemma än på just den. Men några ackord och nån lätt låt kan jag allt spela! Låter mycket bättre än allt annat som går att lyssna på med undantag att man får huvudvärk efter 5 minuter
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Joda. Kläder, sagan om isfolket, skoterdress, mascara, strykjärn. Fick mycket jag hade önskat!=)
25. Något du önskade dig men inte fick? Städhjälp..................................... ;P
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Kalas hemma hos mig med vänner och familj.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Skulle väl kunnat ha mer cash!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Oversize-kläder
29. Vad fick dig att må bra? Åh, Isabelle min Isabelle!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Inte vet väl jag?
31. Vem saknade du? Den personen vet nog vem det är!
32. De bästa nya människorna du träffade? Isabelle

BVC

Idag har vi varit på BVC jag och lillan, och det var dags för sprutorna igen. Denna gången såg jag till att vara förberedd! För att slippa få det lika hemskt som efter förra gången fick hon alvedon direkt då vi kom hem. Då hon vaknade upp efter en tupplur förra gången var det fruktansvärt! Usssch, vad otröstlig och ledsen hon var!=( Bara skrek och skrek, och grät. Timme ut och timme in... Men idag gick det riktigt bra!=) Hon har då skjutit iväg rejält kan jag tala om. 7295g och 65cm lång. Nu ligger hon och sover och efter massor av nätter med allt för lite sömn tänkte jag följa henne med till drömmarnas land nu.

PS: vet att jag varit allför dålig att uppdatera på sistone, men här nån dag kommer i alla fall en resumé över året som var, plus att jag har "lovat" att bättra mig, tror ni jag kan hålla det nyårslöftet haaah? ;)

RSS 2.0