Lilla älskade vän

Nu har vi varit på specialistmödra i Sunderbyn och gjort ett ultraljud. Allt såg fint ut så vilan har gett resultat. Jag ska lyssna på kroppen och försöka ta det lugnt, men är inte längre beordrad sängläge.
Har ju haft det så besvärligt i ryggslutet, och hela vägen efter benens baksida. Frågade om det och det är visst Ischias. Bara hoppas att det inte blir värre, för vissa dagar är det nästan för hemskt!!:(
Men allt lugnt med bäbis, och det är huvudsaken!

Vi fick se ditt ansikte, gud så mysigt!! Så fränt att allt syns så tydligt. Du smackade med munnen och räckte ut din lilla tunga ;) Tänk att du är där inne och faktiskt gör dom där små rörelserna! Det är ofattbart. Och om inte allt för länge är du här hos oss. En till skapelse att lära känna och älska. Det blir så påtagligt när man fått se dig. Vi längtar oss tokiga. Men du får gärna stanna tiden ut...!

Herre gud hur ska kärleken räcka till två knyten? Det är ju så man spricker redan nu. Kommer man räcka till? En sak är säker...
♥ Mina barn är mitt liv ♥
Ingenting är lika stort som att vara mamma!

Premiäreldning

Imorse när vi klev upp före tuppen var det kallt i vårat hus. Vi gick runt och huttrade och frös till ynka 20 graders innetemperatur. Inte konstigt när man är van 27, nåt vi verkligen försöker avvänja oss vid dock! Efter en timmes eldning i kaminen var ordningen återstäld och nu håller vi som vanligt på att svettas ihjäl... Det är aldrig bra;P Men mysigt var det!:)


Vi drar till Vidsel

Nu ska vi till moffa och mormor och hälsa på. Dom ville uppvakta Bella när dom inte kunde i onsdags.
Sen drar vi till till Vidsel över helgen. Jag behöver ju hjälp med lillan när jag inte ens får lyfta henne:(
Så fyller ju farfar Stig år på söndag så det passade ju alldeles utmärkt!:)
Vi hörs till veckan!

Shoe shopping

Igår var vi på skoaffär. Jag fick mig ett par nya heta skor. Har letat och letat, men inte funnit den rätta modellen.
Först nu.

Lillan fick sig ett par hon också. Till vintern.

Grattis mitt underbara hjärta!!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Isabelles födelsedag!:)
Tänk att min solstråle redan är ett år gammal. All kärlek till dig mitt hjärta!
♥ Det bästa året i mitt liv ♥


V.28+6

Igår var det dags för besök hos barnmorskan. Den här gången hade jag en hel del att fråga, för jag har haft ganska mycket känningar de senaste dagarna.
Jag har haft kraftiga sammandragningar och så har jag en misstanke om att det lossnar från slemproppen. Det har också känts som jag har kolsyra i benen och när jag har lyft, framför allt Bella så har det gjort ont i magen och ryggslutet.
Det var väl lite värre än jag trodde och nu är det strikt vila som gäller fram till Fredag. Har det inte stannat av till dess så blir jag sjukskriven, och Johan hemma att ta hand om Bella.
Huaaa, vill inte föda någon bäbis redan nu inte!!
Inatt hade jag läskiga sammandragningar som gjorde att jag rent började fundera om jag skulle klocka dom som värkar. Men det gick över... Och idag har jag mått mycket bättre. Så nu ska man bara ta det lugnt. Lättare sagt än gjort. Man gör ju saker av ren vana, och att inte lyfta lillan är svårare än man kan ana!


Bilder

Här kommer lite bilder från Bellas kalas

Tyvärr kunde inte så många barn komma, verkar gå en jobbig förkylning på byn =(
Men hon hade roligt ändå, och somnade trött på kvällen.
Fick sin första tårta som faster Lotta bakat.
Och massa presenter. Det är ju som det ska vara på barnkalas ;)

Barnkalas

Idag ska Bella ha sitt första barnkalas. Tänk att ett år snart har gått.
Det känns så sjukt overkligt. Tiden har gått så fort, och samtidigt känns det som att hon har varit här mycket mycket längre än så!

Nu tänkte jag snöra i mig lite lunch medans hojna sover middag och sen kommer väl barna med föräldrar, och då blir det väl fullt upp ;P
Tur att det slutade regna så man kanske kan sitta ute...
Bilder kommer senare, när tid finns!:)

Fint mammasmycke!

Idag har jag äntligen fått tummen ur röven och beställt avtrycksboxar till Bella och bäbisen i magen. Nu passar det ju bra att göra på hennes 1-årsdag tänkte jag!:)
Avtrycken förminskas med den senaste datatekniken, så det får plats på ett litet smycke. Ditt barns alla linjer finns med, coolt va!:)
Sjukt dyrt dock, men det spelar ingen roll. Detta ska jag unna mig och alltid bära närmast hjärtat!


Hon är mitt liv!

Hon är solstrålen i mitt liv!:)

Vad skulle jag göra utan dig?

När vi fick dig fick livet en ny mening.

Mamma och pappa är så lyckliga, om du bara kunde ana!:)


V. 26+4

Gud så fort tiden går när man redan har en liten att tand om. Man hinner inte alls reflektera som under den första graviditeten. Fick frågan i fredags hur långt jag hade gått och jag svarade "jaaa... 25". Nån dag hit eller dit spelar ju ingen roll. Men 26+4! Med Bella räknade man nästan minuterna! Nu är det iaf 93 dagar kvar och jag börjar vara rund och go!

Dina rörelser är väldigt kraftiga nu och magen far hit och dit som en karusell. Mamma och pappa brukar skämta om att du försöker gräva dig ut till oss!;)
Åh, det är så mysigt. Det här är ju den bästa tiden. När jag lägger mig på natten för att sova så känner jag alltid dina rörelser. Den känslan är oslagbar och gör en alldeles varm av lycka.

Du har fått mig att kräkas för första gången i veckan. Du rörde dig så mycket att jag började må illa. Var tvungen att lägga mig ner och då bara kom det.
Är glad att jag sluppit det där som de flesta får dras med till nu! Hoppas det var en engångsförteelse.

Så här stor har jag blivit!!


Dagen i bilder
En smygtitt...

Vi är långt ifrån klara, men lite mysigt har vi fått det här hemma.
Jag är allergisk mot panel och det känns som hela huset består av panel!
Vi ska ta bort den på övervåningen och sätta tapet. Nere ska vi mest troligt måla den vit. Vi får se hur det blir... jag vill ha bort den!
Det är ju fullt beboeligt och vi har inte bråttom, ska bo in oss innan vi gör några större renoveringar...
Här får ni iaf en smygtitt. Den som vill se mer får komma och hälsa på!;)


Behöver jag säga att min nya bästis är diskmaskinen?;)
Och att jag älskar att ha en gräsplätt även om den inte är så stor! Himmel!Innan flyttenDet saknas ett rum, tvättstuga och den stora toaletten på bild...


Hej världen!

Här har det varit tyst ett tag. Vi har kommit oss in i huset och fått in och upp det mesta. Det känns riktigt bra faktiskt. Vi har varit så duktiga!:)

Två bidragande orsaker till att det gått så pass fort kan vara att vi varken haft tv eller internet de här två veckorna... Har det fortfarande inte. Saknar inte tv´n speciellt! Nån gång då man sitter framför 1:an och ger lillan välling kan man önska att det fanns nåt roligare att glo på. Men utan internet känner man sig avskärmad från världen... Nu har vi då fått låna!:)

Oj så vi trivs här!! Det känns superb! Och lillan verkar må bra. Hela den här veckan har hon sovit till 9 på morgon?! Vilken lyx. Snacka sovmorgon när man vaknar före sitt barn utvilad!:)
Och hon springer runt på gräset och gräver i jorden och badar i lill-poolen. Underbart utbyte mot alla de där jävliga trapporna och all betong!:)

RSS 2.0