Pigg och glad

Isabelle sov från kanske 21 till 8.10 i morse (?!) och hade inte ätit på 13 timmar. När hon vaknade fick jag ett leende och det var ungefär det sista jag hade väntat mig. Jag var tvungen att fråga Johan om han hade varit uppe med henne inatt och nej, det hade han inte. Men nog fick han svara några gånger innan jag faktiskt trodde honom, ingen bäbis kan väl vara glad när dom inte ätit på 13 timmar??? Nåja, jag klagar inte. Nu är hon frisk och kry igen och det var en lättnadens suck jag kunde dra! - thank god!=)

Kommentarer
Postat av: Liinda

så skönt att hon sover hela nätter, de börja anton göra då han var två månader :)

förresten, ja o ida satt o prata om o träffas vi som gick föräldrautbildningen nu då alla har fått, vad tycker du om de? :)

2009-10-22 @ 08:59:28
URL: http://liiiindgren.blogg.se/
Postat av: Liinda

okejokej, haha...

jo de är ju trist att dom ska jobba, ja o anton är ju mest i älvsbyn eftersom david jobbar i norge :/ men vi flyttar ju tillbak nu i december :P haha.

jo allt är bara bra med oss, livet känns underbart!

2009-10-22 @ 09:08:21
URL: http://liiiindgren.blogg.se/
Postat av: Liinda

på ellos :D de glömde ja ju skriva :P

2009-10-22 @ 09:09:09
URL: http://liiiindgren.blogg.se/
Postat av: Liinda

de är skönt att dom sover hela nätter för då gör de ju inget om dom vaknar tidigt nån morgon för då är man ju ändå utvilad, dom är så underbara dom små liven :) jo ja hör av mig om de blir av nå, vi måste få tag i dom bara :p annars får vi ses på vuxen barn :)

2009-10-22 @ 09:18:18
URL: http://liiiindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0