Platt eller lockigt?

Jag hatar mitt hår. Det bara ligger där som en platt död fisk och ser skitigt ut! Mitt största problem är att det jämt ser skitigt ut, fast det är nytvättat. Jag försöker tuppera det för att få volym, men håret strejkar och vill tillbaka till sin vanliga raka form. Att använda volume mastern funkar, men den har jag verkligen inte tid eller ork med. Det blir till fest man tar fram den. Funderar på att permanenta mig. Har en känsla av att lockar kommer trolla bort mina problem, och en fantasi om att man kan stiga upp på morgonen och inte behöva göra nåt med det. Förmodligen är det inte så. Men jag kommer ihåg när jag var yngre. Då behövde man bara krama håret efter tvätt så var det helt perfekt! Men då hade jag ganska små lockar. Vill testa göra stora. Platt eller lockigt, det är frågan.

Kommentarer
Postat av: Micha

Permanenta dig kvinna! Ser de framför mig, skitsnyggt!! :D

2011-01-16 @ 14:37:01
URL: http://busungeeh.blogg.se/
Postat av: sofie

Det skulle nog vara apsnyggt att permanenta sig lockigt, har funderat på det själv. Det som är trist är ju dock att det som växer ut är rakt, men fortfarande lockigt nertill.. :/

2011-01-16 @ 15:14:30
URL: http://sofieri.blogg.ses
Postat av: Lotta

Annars kan du prova att köpa (eller låna av mig) ett volympulver du strör närmast hårbotten, sen gnuggar man bata lite lätt så ska det ge volym. Det funkade på mig, men jag vet ju inte hur det håller i ditt tjocka hår, ja har ju inte så mcyket längre =) Men du kan få prova och testa om du vill.

2011-01-17 @ 07:20:14
URL: http://gretaturbo.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee <3

Har samma problem. Är SÅ less mitt hår! De känns aldrig fint. Har också funderat på att permanenta de. Men är så rädd att de ska bli nött och förstört.

2011-01-17 @ 16:16:41
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0