Grattis

Grattis till våran underbara Ronja som blir hela 5 månader idag:)

 

Och stort grattis till mig själv som kom hem med denna efter en 3:e plats på styrketävlingen!:)

Fan va gött de känns:)


Pep-talk till dig själv

Fy fan vad du är bra! Du har tränat så hårt, och blivit så jävla stark! Starkare än du själv och andra trodde att du skulle hinna bli på så kort tid. Det kommer att gå bra idag, för när alla står där kommer du få så mycket adrenalin. Och ingen vill ju komma sist, så du kommer lyfta allt det du bara klarar. Och veta att det inte gick mer!:) Och den där Lotta kommer du minsann att slå!;) Piece of cake! Dessutom är du riktigt het i träningskläder! Hejja heja Zara, nu bär det av! Tjing och en spark i baken på dig!

Direkt översättning: Fyyyyy fan vad har jag gjort! Jag kommer skämma ut mig. Jag som inte ens vill testa nya övningar när det är folk på gymet för att jag inte vill att andra ska se att jag kanske gör fel. Och den där Lotta. Tänk om hon faktiskt vinner över mig... det har som blivit att vi tävlar mot varandra. Och jag vill inte förlora:(!! Och valkarna kommer hänga över de tighta kläderna och alla kommer titta på mig och det kommer inte alls kännas bra.

Ja ni. Det där sista ska jag totalt ignorera!! Och nu fyller jag skallen med mitt egna pep-talk och går iväg.

Wish me luck!

Lustigt läkarbesök

Idag var vi med Bella till läkaren igen. Stackaren får aldrig vara frisk, och nu har hon åkt på dubbelsidig öroninflamation. Inte roligt det minsta:(

Däremot var vi med om något roligt på plats.

Läkaren: har Bella varit i nån stor folksamling?
Vi: nej det har hon inte
Läkaren: ja men är det inte nån stor församling ni tillhör
Vi: ööö.. Näää.. :s
Läkaren: ja för ni är väl muslimer...
Vi: ööö va? Nää det är vi inte?
Läkaren: oj jaha nä jag tänkte när du har sån mössa?

 

Hahahaaa. Jag skrattar så jag dör!!


Kölden sveper om husen, men inuti är det varmare än någonsin.

Det känns som tiden står stilla ibland. Och som den flyger förbi en om vartannat. Jag hinner inte riktigt med. Just nu får skiten ligga i hörnen, och bloggen vara dåligt uppdaterad. För jag har en bäbis i den ljuvligaste åldern hemma. Måste dom växa så fort?! Inte för att den större inte är ljuvlig, hon är underbar! Men när Ronja nu börjar skratta på riktigt. Få en egen personlighet, lära sig greppa saker och bara vill mysa i mammas famn. Och man får känna bäbislukten... Då måste man vara där. Man kan inte spola tiden tillbaka.

RSS 2.0