Michelles fest

I Lördags var vi alltså på Michelles fest. Det var verkligen jätteroligt!
På söndagen slog dock tröttheten in. Men jag får skylla mig själv. Är man uppe hela natten utan att sova ut, så säger den enkla mattematiken inget annat än att man kommer må som en krossad banan dagen efter.
Vi åt först julmiddag. Sen blev det en tipsrunda följt av lekar till. Med frågor som: vem slickar bäst, vem sväljer, vem har hetast sex? Sen ska de personer i svarsalternativen tävla i en gren som passar frågan (det visste man ju inte när man gjorde tipsrundan dock).
Just den var vi med i (jag känner mig hedrad att våra vänner tror att just vi har det hetaste sexet, haha!). Jag och Johan skulle ha sönder 3 ballonger i 3 olika sexställningar (lugn-vi hade kläder på oss).
Det gick inge bra. Vi har så sällan sex att det slutade till och med riktigt illa!
Med blåmärken, skrubbsår och diverse slitningsskador! Behöver jag säga att vi kom sist?
Jaja, nog om det. Det var mycket folk, mycket mat, mycket vin och skratt.


Party...

Vi ska faktiskt på party ikväll jag och Johan. Fina Michelle har ju fyllt år och har kalas idag. Barnen är hos farmor och farfar. Jag tror det blir en himla rolig kväll!:)

Så fin är man sällan!;)

All I need is you

Den här låten kommer spelas massor i jul!
Eller är det bara jag som får den rätta julkänslan när jag hör den?
IDOL har haft den bästa säsongen någonsin! Jag tycker alla har varit bra, och har nästan inte velat se att någon skulle åka ut;) Jag fullkomligt älskar detta sammarbete! Hade man kunnat tro det skulle bli så bra?:)


Hehe:)

Bella tycker att Ronja ska prata i telefonen...


Grattis Ronja

Grattis Ronja som blev 2 månader idag:)

(Tack Martin, nästa gång vi är till stan hör jag av mig. Det kan du lita på;P
hittade ingenstans att kommentera på din blogg...)

janssons frestelse

Idag har vi varit duktiga jag och Turra. Har nämligen gjort fyra former med janssons frestelse.
Jag tänkte göra så mycket att jag skulle slippa laga mat i december!
Skulle gjort mer, för jag insåg att det inte kommer räcka... men julen är räddad iaf!:)
Decembers matsedel får se ut som novembers. Bars, blodpudding, shakes, blodpudding, gröt, shakes och.... Bars! Och tro inte det är för att det är gott, för de är de verkligen inte! Jag har fan inte tid att laga mat! Kock någon?
Jag erbjuder trevligt sällskap och kan tänka mig att sträcka mig så långt som att betala ingredienserna. Det får helst inte kosta mer än en burk fördig köttsoppa.
På lördag är min make klar med deffen och till veckan flyttar vi hem igen. Det ska bli skönt att få honom tillbaka till sitt vanliga, och mindre korkade jag;)

Luleå någon?

Någon som ska till luleå innan veckan är slut?? I så fall får ni mer än gärna säga till för jag vill ha dessa skor från jula!

Dom verkar perfekta för kalla dagar i snön. Kanske inte snyggast men för 199 kr (rea denna vecka) så är dom helt okej till stugan och kåbban!


träning träning

Skönt att höra att jag inte är den enda med namnproblem. Då kan vi lämna det!:)
Över till nåt annat. Tänkte berätta för er att jag körde 1.1 mil idag på crosstrainern.
Nu kanske ni tänker att jag är galen. Eller så inte. Det skulle jag ha tänkt om jag för en vecka sen läste det!
Så skulle jag ha gosat ner mig i soffan med en nattmacka framför tv'n och njutit av att bara vara jävligt slö! MEN. Jag kom till insikt att om jag ska nå mina mål som jag satt upp till hösten är det dags att jag jobbar häcken av mig!
Det är inte för att bli av med gravidkilona. Mår inte dåligt över att ha lite hull kvar. Det var ju typ igår jag födde barn, annat kan man inte förvänta sig.
Törs någon gissa vad det hela handlar om?:) jag måste nästan berätta om det för att det verkligen ska bli av.

Namnproblem

Kan man ha samma namn på sina ungar?! Så jävla smidigt det skulle vara!
Jag kallar hela tiden ronja för bella. Så ofta att hon nog faktiskt tror att hon heter det! Kanske skulle överraska alla på dopet genom att döpa henne till Bella. Fast ju mer jag tänker på det så kanske det inte var en så ljus ide. Sjukt jobbigt när man tilltalar den ena och så kommer fel unge lixom:)
jag får nog helt enkelt sluta vara senil! någon annan som har samma dilemma eller ska jag skämmas?

En hel mil

Ikväll har jag varit på gymmet. Ensam idag, det är inte lika roligt. Så det blev bara att springa på löpbandet. Men det var inte så bara... en mil blev det och jag känner mig faktiskt supernöjd! Det var duktigt gjort av mig! Nu tror jag man somnar gott;)

Bilder

Jag måste ju bara få visa vilka fina bilder jag lyckades knäppa imorse;)


Gårdagen

Det började väl redan i onsdags. Då sa Johan att jag skulle bara våga kliva upp ur sängen för han skulle ge mig frukost på säng. Han har försökt flera gånger men aldrig lyckats. Så igår låg jag kvar i sängen, vilket var en enorm prövning för mig! Han hade alldeles säkert lyckats överraska om han bara hade försökt, eftersom att jag numer är totalt däckad på mornarna när man är uppe hela nätterna med Ronja. Men han gjorde allt i lite bakvänd högljudd ordning. Lät Bella skrika en stund innan hon fick vällingen, gick i dörren så det plingade. Gick med tunga steg och damp ner en vedhög i golvet med världens brak, haha...:P Det var faktiskt svårt att ligga kvar där;) Men det var det värt för in kom Bella med en present i handen och Johan efteråt med sång och frukost:) Jag fick ett jättefint armband och ett kort som Johan hade gjort från flickorna. Efter en stund bad han mig gå och hämta kaffe. Det tyckte jag väl egentligen han kunde göra själv på min dag! Men jag gick ändå för han höll ju i Ronja. När jag kommer ut i köket ligger det ett till paket där och ett kort som Johan hade gjort. Jag sliter upp det och där i ligger en........ Bärbar dator för faaaen!! Va, fyller jag 30 eller?! Överlycklig! Jag ska påminna han om att jag fyller 30 nästa år!:) Och året efter det... Sen rumla det in folk eftersom och det var väl lite kaos där ett tag kan jag tycka, men trevligt!:) Jag fick så många fina presenter:




Tusen tack!:)

Birthday

Jaha, då var man ett helt år äldre. Vilken dag! Den har varit underbar och samtidigt stressig... Många har varit på besök, och många presenter har jag fått. Känns nästan som man skulle ha fyllt jämnt, hehe :)

Jag ska skriva mer om den imorgon, just nu är jag så väldans trött och ska studsa i säng!
Tack för uppvaktningen!:)

Hipp hipp hurra

Imorgon är det min födelsedag. Och dom som vill är mycket välkomna på fika!:)

Vinprovning

Ikväll har jag varit på vinprovning med jobbet. Det där med vin är en hel vetenskap. Jag önskar jag kunde lite mer, det hade varit roligt att veta vilket vin som passar till vilken mat, dessert osv. Vi fick lukta och smaka, och jag kunde inte säga att jag kände någon vanilj eller chokladdoft som de andra visst gjorde. Nåja. Jag kände igen gräsdoften iaf! Plus för mig;) Men jag gillar ju vin. Jag vet bara att det. Det smakade gott. Och det mindre gott... Jag fick smaka ett som var riktigt gott, så det blir nog att köpa det nästa gång man har en barnfri kväll på tu man hand. Med en god älgstek och någon smarrig efterrätt. Sen blev det pizza på det, och det sitter ju aldrig fel i magen! Bara utanpå :P

Nu ska jag natta mig själv efter att ha burit runt på en missnöjd Ronja sen jag kom hem! Vet inte vad det är med henne, verkar ha ont någonstanns:(

Träning

Idag har Zara släpat sitt dallriga arsle till gymmet. Det kändes riktigt bra! Jag var inte så jättepeppad innan, men nån gång ska man ju börja! Jag körde så svetten rann och smaken i munnen blev blodig...! Biceps, triceps fick det bli idag. Och Sofie var min PT. Imorgon kör vi igen. Jag ska bli fit. Jag ska få muskler. Det har jag bestämt mig för. Och dom ska synas. Hur länge tror ni man måste hålla på för det? Jag har ju lite dåligt tålamod, och jag antar att dom inte kommer ploppa upp på två veckor...

Ost och vinkväll.

Igår var det ju då ost och vinkväll med brudarna som stod på schemat. Jag hade så sjukt trevligt!:) Tiden bara flög iväg och vi med den. Vipps så var klockan 4 på natten och det är inte så bra kombination med barn. Höhööö. Satan vad trött jag var när Ronja bestämde sig för att vakna. Men det var bara att plåga sig upp. Efter en promenad med Bella i friska luften blev jag piggelin. Nu inväntar jag Emilie som gärna får komma typ NU? Jag är sjukligt uttråkad idag.

Jo, en skit kul grej hände ju idag! Bella har kissat på pottan för första gången.
Och JA...! Det ÄR roligt:)

Stressa ner...

Idag jobbar Johan och jag kan säga att jag inte ens hunnit se vart jag har arslet! Huuua. Känner mig stressad så ska försöka sätta mig ner och andas ut. Vi har varit och grattat Lotta som fyller år imorgon. Stort grattis till dig!:) När vi kom hem därifrån var det tacksamt att Ronja låg och sov. Jag knäppte bara upp hennes overall medans jag skyndade mig att göra välling till Bella. Borsta tänder, ge medicin och natta. Sen har jag öppnat post. Det var ett berg. Jag hinner inte ta in den varje dag... Sen plocka upp alla leksaker som ligger överallt som fällor. Kasta i sig middag som jag inte hunnit med tidigare. Ronja sover ännu. Borde väcka henne så hon inte är uppe hela natten, men jag behöver fem minuter för att lugna hjärtat...:) Det är inte en enkel match alla dagar med två barn. Men när jag kommit in i det lite mer blir det nog enklare. Man gör det ju lite omständigt för sig ibland...

Imorgon ska jag softa med mina flickor, och faktiskt ta mig ett glas vin till IDOL. Det har jag förtjänat!:)

Nagellack

Idag skulle jag måla mina naglar röda, och då ville Bella ha sina målade också. Titta så sött!!;)

Hon satt faktiskt stilla hela tiden, medans pappa blåste. Det ni!:)

bellas navel

Bella hittade sin navel idag. Den var väldigt intressant. Jag skulle byta på ronja och hade bella sittandes på skötbordet. Då såg hon ronjas navel och pillade lite på den. Då drog jag upp min tröja och sa"här är mammas navel" och så drog jag upp bellas tröja och sa"där är bellas navel". Efter det har hon visat upp den för alla, och när någon kommer förbi är det bara att dra upp tröjan, för då ska det inspekteras. Inte alltid så uppskattat;)

Bellz

Idag har bella för första gången visat intresse för smycken. Och igår för kläder.
Mitt hjärta gör en liten volt! Vad roligt:)
Hon hittade mina ringar och ville ha dom. Men se guld för 10000 får hon inte leka med så jag letade fram nå billigskräp från hm, och hon gick runt och visade stolt upp dom på hennes små fingrar hela morgonen.
Sen ville hon ha ett armband på sig också. Klart hon fick det!
Igår ville hon att jag skulle hjälpa henne på med en kofta efter ett par misslyckade försök att göra det själv. Det ni! Nu får jag till och med göra en liten svans i håret på henne, sånt här är kul tycker jag!:)

Bus eller godis

Min älskade farmor ringde idag och berättade att igår kväll hade det ringt på dörren. När hon öppnade stod en barnaskara utklädda utanför som skrek "bus eller godis"!!
Nej, men jag har inget godis, sa hon då. Tyvärr...
Ja, vad tror ni ungarna gör då?! Kastar ägg på hennes fönster!! En gammal pensionär med rullator som inte ens är 1.50 lång! Fy faan säger jag bara! Hade jag vetat vem det var hade dom fått tvätta fönstrena med näsorna!! Så dåligt gjort... :(

ZzzZ

Det känns som att man ständigt går runt med ett ton grus i ögonen.
Kan man köpa sömn?! Världens smartaste uppfinning skulle det vara! Jag skulle betala dyra pengar...

Alla helgons dag

Idag har jag och flickorna varit till farmor i Arvdsjaur och hälsat på. Det är ju alla helgons dag så vi var på farfars grav och tände ljus. Vad jag önskar att han fanns här hos oss! Så han hade fått se mina ögonstenar. Jag är helt övertygad om att han hade älskat dom!! Man ska ta hand om de sina medans dom finns här.
Jag sa till Sofie i bilen på vägen hem att vi borde träffas hela familjen oftare, för hela min familj var där också. Det är så mysigt att sitta tillsammans om det så bara är för att prata...

En dag på stan

Idag har jag varit  till stan med Sofie och Jolle. En helt barnfri eftermiddag. Det kändes lite konstigt, första gången på länge. Lite som "semester", när Bella nu ett par dagar har varit så extremt mammig. Det blev inte så mycket shopping, för ärendet var ett helt annat. Men jag kunde inte hålla mig från att handla lite kläder till Bella. Hon behövde koftor, men naturligtvis slank det ner lite mer i shoppingpåsen;)
Varför är det så roligt att handla kläder till sina barn?!;)


Läkarbesök

Idag bar det av till Piteå med Bella för ett läkarbesök. När vi kom dit var hon ju naturligtvis i det piggaste laget. Varför blir det alltid så? Att när man väl kommer till doktorn så skrattar barnen och sitter tysta och snälla som fromma lamm.
Det började med att han sa att hon såg ganska kry ut och andades ju jättefint.
Nähä, skrek det inom mig. Hon är minsann inte kry! Jag bara måste få nåt svar, är less på att aldrig få veta vad det är som är fel:(
Han ville ta en snabbsänka och det visade sig att hon hade 80, mot förra gångens 8. Så nåt var det ju.
Då fick vi gå till röntgen. Bella var jätteduktig och låg verkligen  blixtstilla. Det visade sig att hon har åkt på lunginflammation. Så nu hoppas vi att vi fått rätt midicinering och att det kanske vänder... Vill ha mitt friska sockergull tillbaka!

Havrefras jordgubb

När man köper flingor med olika smaker, om det så är bär eller bitar av youghurt, så får man ju leta med förstoringsglas för att finna dom. Eller hur?
Döm av min förvåning då jag köpte hem ett paket havrefras jordgubb och fann det så här:

Jag blev superlycklig! Äntligen flingor som lever upp till mina förväntningar.
Naturligtvis skulle Johan sabba min morgon genom att vända på paketet!
Jordgubbarna låg bara överst... Vilket lurendrejeri!

Min sjukling!

En sån här natt och morgon har vi haft här hemma

Bella har fått feber igen. SUCK! Nu har hon varit sjuk i 2 månader i allt man kan ha! Men när febern kommer hela tiden, det är det värsta. Inte lätt att ha att göra med, och man tycker ju jättesynd om henne. Och sig själv för den delen, ska erkännas... Inatt fick jag mig 1½ timmes härlig sömn. Det satt fint för att orka med den här dagen. Not! Så nu är det godnatt!

Cop out

Har ni inte sett den här filmen så måste ni göra det!
Jag skrattade så mycket att jag trodde jag skulle kissa ner mig!;P
Orkar inte skriva nåt om den, för nu är det dags att skutta i sängen medans det finns tid att sova.

Här får ni nåt kopierat från internet istället:

Två poliser i Los Angeles försöker hitta ett stulet baseballkort från 1952, får en sportbesatt gangster på halsen och räddar den mexikanska skönheten Gabriela som kan vara nyckeln till att hitta tvättade drogpengar för miljoner.

Ny bra film med Bruce Willis dock i en mer oseriös roll. Men denna filmen var riktigt kul om ni gillar Willis, en mörk kul snubbe och action komedi är detta rullen för dig.

RSS 2.0