Lilla älskade vän

Nu har vi varit på specialistmödra i Sunderbyn och gjort ett ultraljud. Allt såg fint ut så vilan har gett resultat. Jag ska lyssna på kroppen och försöka ta det lugnt, men är inte längre beordrad sängläge.
Har ju haft det så besvärligt i ryggslutet, och hela vägen efter benens baksida. Frågade om det och det är visst Ischias. Bara hoppas att det inte blir värre, för vissa dagar är det nästan för hemskt!!:(
Men allt lugnt med bäbis, och det är huvudsaken!

Vi fick se ditt ansikte, gud så mysigt!! Så fränt att allt syns så tydligt. Du smackade med munnen och räckte ut din lilla tunga ;) Tänk att du är där inne och faktiskt gör dom där små rörelserna! Det är ofattbart. Och om inte allt för länge är du här hos oss. En till skapelse att lära känna och älska. Det blir så påtagligt när man fått se dig. Vi längtar oss tokiga. Men du får gärna stanna tiden ut...!

Herre gud hur ska kärleken räcka till två knyten? Det är ju så man spricker redan nu. Kommer man räcka till? En sak är säker...
♥ Mina barn är mitt liv ♥
Ingenting är lika stort som att vara mamma!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Faster längtar efter liten också, men gör som mamma säger, stanna där inne tills i oktober nu!

2010-07-31 @ 22:25:44
URL: http://gretaturbo.blogg.se/
Postat av: anonym....

Nog räcker kärleken till alltid!!!!

En moders hjärta är fyllt av små rum med plats för vart och ett av dem man vill ska rymmas däri...

Det finns ingen större kärlek i universum än den till sina barn...varje liten skapelse är unik och fyller ditt hjärta till fullo...det finns ingen större glädje och ingen vackrare gåva att skåda någonstans..vart du än vänder och vart du än går...är kärleken till dina barn det vackraste som livet gett dig!!!!!

2010-08-02 @ 22:01:18
Postat av: anonym

celine dion (Goodbye`S)

2010-08-02 @ 22:36:02
Postat av: Sandra Lagerskog

Hej!

Så skönt att allt såg bra ut och att vilan gett resultat. Inte det lättaste förstås, men fortsätt att vila så mycket du bara kan så den lilla/lille stannar kvar i magen än ett tag.

Och var inte orolig över hur kärleken ska räcka till, för det gör den! Du kommer älska den nya bebisen precis lika mycket som Isabelle, utan att kärleken till henne på något sätt blir mindre eller förändras på något sätt.



Ha det gott!

2010-08-03 @ 00:10:36
URL: http://www.omalltolitetill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0