Shoppaholic?

Idag kom mina efterlängtade paket hem till mig. Jag vet inte riktigt varför, men jag har för vana att hämta ut dom då inte Johan är hemma (och nu har han varit hemma alldeles för länge för dom har legat på ICA sen i fredags!) så han inte ska se... Det är dock meningslöst egentligen för det går en sekund så frågar han vad jag nu har för nytt på mig? Fattar inte att han märker sånt, har är ju kille?!
Därför brukar jag också låta det ligga i garderoben ett tag så jag kan säga sen när han frågar "den häääääääääär? näääää, den är då gammal har du aldrig sett den (liggandes i hyllorna nynnar jag i huvudet) förut?? Nähä? Nä. men den är då inte ny. Åsså intalar jag mig att det ju faktiskt är sanning...=)
Dåligt går det om någon prislapp råkar sitta kvar!;P
Jag har även kommit på mig att när jag väl beställer så beställer jag massor. Hälften kommer ju ändå sitta galet på kroppen tänker jag, och returneras med rekordfart. Men så var inte fallet denna gång och min plånbok känns väldigt ekandes tom.
Men mina älskade leopard-sängkläder i rosa från H&M är nu hemma och bara väntar på att få bäddas upp!
Men till min fråga nu då... Är jag en shopaholic?
Jag unnar mig nästan aldrig saker tycker jag själv. Men man kanske är det med tanke på detta tisslandet.
I guess he´s gona read this some day. Och då säger jag bara så här: Honey, du har en väldigt billig tjej egentligen. Kanske inte just idag. Men dom flesta andra, så bli inte arg på mig. Och jag ska inte beställa igen på jätte jätte jätte länge.
Och så vill jag bara tillägga att jag sitter här med dom största valpögonen du någonsin skådat... *blink blink*

Kommentarer
Postat av: Ida

haha, jag gör PRECIS likadant :D smyger undan med paketen, gräver ner prislapparna långt i soporna.. :P



Men ska du redan börja om att jobba?

2010-01-20 @ 01:41:36
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag har ju haft mitt städjobb på solariet hela tiden, så var tredje vecka tar jag inte ut någon mamma ledighet på en hel vecka. Är ju inte så dumt att ha kvar dagar. Annars tar ja bara ut fem dagar i veckan. Känns som skönt att ha kvar så det inte blir jävlat panik sen! :)



Va? Jag var helt övertygad om att det var 17:e FEBRUARI! hade ingen aning om att det var nu! När är det nästa gång då?

2010-01-20 @ 15:02:15
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag funderar på att börja plugga då min mamma ledighet är slut. Är nog inte så stor chans att få något jobb utan utbildning nu. Tänkte att då är de väl lika bra att plugga på distans så kan man vara hemma med Vilda samtidigt. Så slipper man skicka henne på dagis så tidigt :)



Alexandra har då inte sagt något om nå babysim, så ja undrar då om dom med glömt det! Ska träffa henne imorgonkväll, så man får väl höra då :P Ska då verkligen försöka komma ihåg att åka dit på söndag :)

2010-01-20 @ 23:06:53
URL: http://elfvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0