Detta är vad jag har sysslat med idag...

Färgat håret (bjuder på en trött och osminkad Zara) och bakat bullar i stora lass...



Nu blir det sängen. Mina ögon är trötta kan jag tala om.

Back to old me

I helgen har vi varit hos gammelfarmor (min farmor). Hon blev så glad när jag ringde och berättade att vi skulle komma att hon började gråta. Så himla söt!:)

Idag kl 12 omvandlas jag åter igen, hos frisören. Back to black, almoust. Är less mitt blonda hår. Undrar om det kan ha nåt med årstiderna att göra? Vill att mina ögon ska synas igen, och dom blir mycket blåare i mörkt hår! Så vi får se om jag ångrar mig efteråt!

 


Kalas och IKEA

Dålig update här, men har verkligen haft fullt upp. Faktiskt inte suttit en minut vid datorn på två dagar. Det ni!

I förrgår fyllde lillebror Jolle år. Det blev naturligtvis kalas som vanligt!:) Alla syskonen samlades, och vi åt middag, fikade, spelade kubb och kort kvällen lång.

Igår bar det av mot Happis för jag, darling och svärföräldrarna. Jag älskar IKEA. Jag kan gå runt hur många timmar som helst där. Jag spenderar med största glädje en ledig dag på IKEA som terapi. Egentligen förstår jag inte alls varför. Jag gillar inte deras möbler, gillar MIO´s mycket bättre. Men det finns ju hur mycket småkrams som helst! Och det är billigt! Men i slutändan blir det ju aldrig billigt att åka dit. Vi skulle köpa nå lampor och lämna tillbaka nå grejer, men kom hem 3000 kr fattigare! Jag är nöjd över våra inköp. Nya gardiner till vardagsrummet, lampor, skålar, ett bord med pallar till Bellas rum, massor med ljus (johan tyckte jag överdrivde haha). Det där är rätt sjukt btw.
Jag sa det till Johan. På ikea köper jag 100 ljus för 27 kr. På partylite köper jag 12 ljus för 100 kr. Sick!! Synd att man är beroende av doften honeydew.
Nej, nu ska inte jag tråka ut er med text. Vi ska sätta upp de nya grejerna och jag ska fota så får ni se. Håll ut ett par dagar bara :P

Städhjälp

Idag har vi haft besök av Turid och Lotta.
Det var väldigt trevligt! Särskilt om du frågar mig!;P
Man kanske inte tar på sig städhandskarna när man får främmande, men Johan lovade att ta ut Bella på promenad när det var dags för hennes tupplur. Så att jag kunde ta itu med städningen som fått ligga på is ett par dagar. Jag fick verkligen hjälp kan man säga, och på ett ögonblick var hela huset strålande rent! Turid gick med dammsugaren, Lotta med skurhinken bakom och jag med dammtrasan. Har nog aldrig gått så fort att städa, tusen tusen tack ska ni ha!!:)
När Bella sen vaknade gick vi till Sofie och hälsade på. Först på jobbet och sen hemma hos dom. Snacka om att lillan blir glad när hon ser henne. Idag tittade hon skeptiskt på alla mina arbetskamrater och när hon sen såg Sofie bland dom sken hon upp som en sol och sträckte sina små armar mot henne.
Blev bjuden på blodpudding och bacon också. Det är sjukt gott alltså! Att man inte äter det oftare...


Fina Isabelle

Hittade några mobilbilder jag tänkte dela med mig av:)

Tivoli

Vilken dålig dag jag har haft. Jag vaknade på världens kanske sämsta humör, och allt har bara känts upp och ner. Men man har ju såna emellanåt också.
Eftermiddagen blev dock bättre. Först kom pappa och hälsade på oss. Det är alltid trevligt att få päron-besök:)
Sen gick vi förbi Jompa och Michelle. Vi lyckades lura ut dom på tivolit. Ja, lura, för det var då åssit å se. Det mesigaste jag någonsin har varit med om! Vi tänkte att Bella skulle få åka sin första karusell, men det fanns faktiskt ingenting som hon kunde åka där. Om någon av oss hade satt oss med henne så hade garanterat hela alltet brakat ihop och gått sönder.
Men hon fick smaka sin första sockervadd. Först var det främmande och hon visste inte riktigt vad hon skulle göra med det. Ville inte alls stoppa det i munnen... men sen kom hon på att det var ätbart och då gick det ner ganska fort! Himla söt!;)
Nu på kvällen har vi myst tillsammans jag och Johan och sett film.
Och ätit god mat. Så dagen slutade bra trots dålig start!:)

Påle

Den här dagen har vi spenderat i Pålsträsk. Solen har alstrat värme och det är bara att passa på att njuta av den medans den är här. Snart är det bara kallt och grått... Vi tog Sofie, Jompa och Michelle med oss. Tiden bara flög iväg och helt plötstligt var det dags att bege sig hemåt för att mata och natta lillan.

Kvällen har vi spenderat med Winroth på altanen. Tända ljus och massor med surrande i mörkret. Supermysigt! Och faktiskt första gången vi sitter där och bara umgås.

Jag tror det här är den absolut bästa årstiden. Varmt solväder på dagarna och mörkt och mysigt på kvällarna. Bäst är ju när man kan se himlens vackra stjärnor också!:)

The best things in life are free...

LOVE YOU!


V.32

Idag går vi in i vecka 32. Jag har aldrig kännt mig så höggravid som nu. Inte en sekund med Bella ens. Barnmorskan säger att min mage växer väldigt mycket och vi kanske får göra ett till ul om det fortsätter för att få en viktuppskattning.
Jag frågar mig varför man gör sånt? Jag menar. Om det nu skulle visa sig att det ligger en jätte där inne... Så är det ju inget man kan göra åt det? Eller?
Jag kommer ju bara gå runt och måsta vara orolig för att krysta ut en val istället!? För inte blir man väl igångsatt för nåt sånt?
Jag känner ett tryck neråt och det kommer och går. Vissa dagar känns det riktigt mycket, det är obehagligt.
Jag har problem med ischias också, men det är samma där. Vissa dagar är helt bra, andra sämre.
Men över lag så mår jag bra nu!:) Jag har ju orkat klippa gräs i veckan. Och lekt med Bella, det var ett tag sen man "sprang" och jagade henne. Hon är så hiskerligt söt då!;) Fast det är hon ju alltid! Det känns bra att man kan göra såna grejer igen utan att vara orolig. Johan är det nog fortfarande dock. Han säger jämt att jag inte får göra "det och det". Idag började jag kratta, men det var bara att lägga ifrån sig den... Inte ville han att jag skulle klippa gräs heller.
Och så fort jag plockar ur disk eller tvättmaskinen så är han fort där och tar över.

TV nuvarande v 32. TH med Bella i v.33


Jag bar Bella högre. Tycker själv att jag har en helt annan mage nu.
Man får väl egentligen inte säga så, men det är finare när man bär högt. Tycker jag iaf. Nåja, jag är glad att jag sluppit bristningar. Hoppas jag får göra det även den här gången!

Trött

Fy tusan vad jag är trött! Jag somnar ståendes snart, så nu förflyttar jag mig till sängen. Känns sjukt tidigt, men orkar man inte, så orkar man inte...

Godnatt


Imorgon ska jag uppdatera om graviditeten, då vi går in i ny vecka!:)

Bröllop

I helgen har vi varit på bröllop. Det var kusin Roger och hans Linnea som blev äkta makar i storforsens kapell.
Det var så vackert. Jag fällde några tårar. Kunde inte hålla dom inne!


Minnen kom naturligtvis också tillbaka. Vi har pratat om dem, gått igenom dem och även firat våran egen 2 åriga bröllopsdag igår!;)
2 år med min hälft, 2 lyckliga år som gett mig mer än jag kunde drömma om!



Frukost

Imorse lyxade jag till det med en smoothie gjord på vaniljyoughurt, mjölk, gurka, banan och hallon. Det var mums det!!

Lillan fick gröt, och det uppskattades inte... Det lektes mest med maten och slutade med att hon drack av mammas goda drink istället;)


Fin dag

Det har ju inte sett lovande ut för veckans väder, inte för att jag har sett någon prognos. Men enligt alla munnar var det bara att passa på att njuta av solens strålar i tisdags, för de skulle visst vara de sista på länge. Men idag har det ju varit en kanondag!!:) Vi har varit på café med Jompa och Michelle och jag och lillan har passat på att vara ute i solens strålar medans Johan fixade en del måste-göra. Sen kom Nisse och Sofie och vi har bjudit dom på middag och dom bjöd på efterrätt, så det var ju som perfekt!:) Nu tänkte vi slå oss ner i soffan och kanske se en film? När gjorde vi det sist? Flera veckor sen var det nog...

Namngenerator

Har kollat två sidor som föreslår det kommande barnets namn utifrån vad föräldrarna heter. Glenn eller Freja ska visst passa våra barn. Det tyckte inte jag. Georg eller Fia tyckte den andra sidan. Näe.

Man tittar mycket efter namn när det börjar närma sig. Det gjorde jag i slutet med Bella också. Ändå hade vi bestämt hennes namn flera månader i förväg...
Nu har jag ett flick och ett pojknamn som jag har fastnat för. Jag måste bara övertala Johan att de verkligen är fina. Han släpper inte Harry nämligen, som Bella skulle hetat om det blev en kille. Det känns inte riktigt lika rätt när min vän Annica fick en Harry i år.

Vilka namn tycker ni är fina?:)

Min stora älskling är hemma:)

Idag kom Johan hem, efterlängtad har han varit. Av både mig och Bella. Som hon har skrattat med pappa idag!:) Och jag har inte dugit för fem öre kan jag tala om. Nåja, då vet jag hur det känns för Johan när han säger att det bara är jag som duger...

Vi har hunnit med en massa här hemma idag faktiskt. Städat hela huset, och Johan har varit med ett lass på tippen och vi har lämnat grejer till Salle, Jolle och Lotta som fyllt vårat rum där nere. Så nu är det kliniskt där. Det är sängen och soffan som ska in och sen är gästrummet användbart!:) Sen har Johan målat nå pinnar så staketet kan sättas på plats. Och han har hämtat gipsskivor så vi kan börja få bort panelen.

Nu ligger både dotter och make och sover efter en slitsam dag. Jag funderar på sängen själv, men åtta kändes nästan lite väl tidigt?!:P Ska nog se livet på BB, och sen krypa ner. Följer ni det? Fy fan för idioten till make som var med i förra programmet säger jag bara!! Jag hade sparkat han på bollarna innan den första timmen hade gått om jag var hans fru! Ja, ni som ser det vet vad jag snackar om. Och ni andra måste då nästan se det. Går det inte att se på internet? Try, jag ids inte leta reda på det...

RSS 2.0