Nu kommer han!

Nu är min älskling på hemgång, jag har saknat dig så sjukt sjukt mycket!! Känns nästan som det aldrig skulle bli lördag...! Men äntligen är den här. Lev och njut!=)

Ett "kort" inlägg...

Idag har Sofie och Nisse varit hos mig hela kvällen. Sen kom Josef och Salle också förbi. Dom for nyss. Inte känner man sig ensammen iaf, och det är ju skönt =) Däremot så hade jag tänkt göra ett fett lass med köttfärssås och Tacopaj ikväll så Johan får matsäckar att ta med på jobbet. Har hört att han är less mikromaten från findus och vill ha vanlig hemlagad mat... Men det får jag ta itu med imorgon istället.
Jag har färgat håret idag. Få se om det blir brunt. Jag brukar ju ta bruna nyanser, men slutresultaten blir alltid med röda skiftningar. Då fick jag höra att mörkbrunt, och mörkare färger kunde neutralisera röda inslag? Jaja... får se imorgon då man vaknar hur det blev... Dock var vi ju inte så seriösa, bara i med allt åsså kleta kleta....
Så nu har man lite fläckar här och var på huden. Men dom går ju fint ihop med alla finnar som har ploppat upp dom här senaste dagarna? Förstår inte. Jag brukar inte så ofta ha finnar. Och dom brukar inte synas... Men nu har jag typ 20 st skit stora finnar i hela ansiktet. Det är ju mindre kul. Varför har dom bestämt sig för att dyka upp helt plötsligt så där!
Idag orkar jag inte skriva så mycket. Jag ska bara lägga mig nu och vänta på att älskling slutar jobba så jag får säga godnatt. Sen ska jag somna å när jag vaknar har jag min korta fredag på jobbet, och sen är det helg! Vad efterlängtad den är.

Var ett tag sen...

Nu kommer den efterlängtade uppdateringen om vad som har hänt sen jag skrev här senast! (Kul att ni saknar mig förresten... ;P ) Så vad har hänt då? Ja, i lördags kom ju min underbara hem!!=) Så när jag slutade jobba så typ sprang jag hem åsså pussades och kramades vi heeeela kvällen! Nästan... jag hade ju lovat Malin att komma förbi henne så vi for förbi en snabbis med blomma å trisslott (tänkte att hon skulle få bli miljonär, men icket..) och drack kaffe, och firade hennes födelesedag! Fast så långvariga blev vi inte eftersom att jag och Johan inte hade så mycket tid tillsammans. Hångel & film. Det var Lördagen kortfattat.
Söndagen då... Jaaa, vad fan gjorde jag då? Ingen aning... kommer inte ihåg? Jo just ja. Jag somnade efter jobbet på soffan och sov tills det blev måndag. Givande.... Not! Och Johan åkte tillbaka till Kiruna på morgonen.
I måndags var jag ledig... Måndagen var min tvätt/städdag. Jag klev faktiskt upp före 7. Kanske inte så konstigt med tanke på kvällen innan! Så jag tog hand om det sen gick jag över till Sofie. Jonas kom med katterna och skulle se om Bond, Frank, och Nelly (sofie´s katt) kunde bli vänner. Dom verkar inte komma så bra överens... :P Men kanske det går bättre nästa gång. Nelly var mest arg medans Frank inte verkade förstå sina gränser (beträffande Nelly´s ilska) och Bond satt bara i ett hörn och skakade... Det hela började helt fruktansvärt när Frank fick ett anfall och började skaka hela han!! Han blev helt stel och det bara rann ur munnen på honom... Det var över på typ en minut och efteråt så hade han inget balanssinne! Huvva så fruktansvärt. Jag tyckte så synd om Jonas, han blev så ledsen. Och vi andra med naturligtvis!Vi ska åka med han till veterinären på fredag så får vi se vad dom säger. Det var tredje gången det hände men det var flera månader sen senaste gången... Usssh, jag lider med dig!
Då Nisse & Sofie började bli hungriga gick jag och Jonas över till mig och åt middag och glodde på tv.
I går var det våffeldagen, och jag hade inte en susning om det!! Egentligen borde jag ha fattat eftersom jag tyckte att precis alla tjatade om våfflor och hade/eller skulle äta våfflor just denna dag. "Ska du också äta våfflor idag?".... "jahaaaa, du med!!".. "nämen... du också!?".. Haha... Ser ni det roliga?  Vi blev bjudna till far min att äta just våfflor, åsså berättar sofie att hon hade ätit det till lunch också, varav Jonas frågar "alltså är det våffeldagen idag eller vad?" och de andra i kör "jaaaaaa"... Och DÅ föll polletten ner!
Det känns grymt skumt att dom ska flytta däremot!! Att man kommer att åka förbi huset men dom bor inte längre kvar. Alla minnen som man har och sånt. Det känns konstigt att någon annan ska bo där och att jag inte längre kan fara dit och hälsa på min pappa och Carina. Kommer sakna det... Men dom bor ju inte på andra sidan jorden och vi kommer ju att träffas ändå, men det känns konstigt just nu. Lite sorgligt till och med... Vi fick gå igenom lite grejjer och jag gjorde några fynd. Gamla gardniner som jag ska sy om till sommar klänningar och kjolar! Skit fula gardiner, men grymt läckert tyg till kläder!=) Backpacker (kommer ni ihåg vad man nötte det spelet när man var mindre?!), och en receptbok för bakverk. Det blir kalas det!! Och tycoon spelen!! Zoo, sims, rollercoster... Grymt kul. Sen ska jag försöka övertala Johan om den där elorgeln (eller vad det nu heter). Jag vill ju lära mig spela på en sån! Får se hur det går... Får väl inte hoppas för mycket. Annars lyckades jag ju få en keyboard igår! Hihi... Andra grejer jag fått är tefat&stjärtlappar, det är ju hur grymt kul som helst att bli som en barnrumpa igen och åka tefat i backarna! =) En spjällsäng (ja det kan faktiskt vara grymt bra att ha en! Den såg ju dessutom ut å vara i bra skick så varför ska man slänga?), och en gammal tågbana.
Åhh... påminn mig att aldrig vänta så här länge med att skriva igen. Men jag har faktiskt försökt. Vårat internet har inte funkat som det ska, och när det har funkat så har inte våran dator riktigt velat vara med i matchen.
Jaa, och idag har jag varit med Nelly medans Sofie och Nisse jobbar. Himla söt katt det där. Hon påminner så mycket om Tjorven att hon mer får heta Tjorven än just Nelly! Sen när Sofie gick av sitt pass så kom hon över en stund. Vi har kommit på värsta idéen! Eftersom att vi båda två är så fruktansvärt lata (jaa det är vi, men vi vet iaf om det) så har vi bestämt oss för att fixa nån typ av repanordning mellan våra fönster så vi kan skicka grejer mellan varandra eftersom att vi inte ids gå alla trappor upp och ner! Hahaaaaa.... oj oj oj. Vi skrattade lite åt oss själva eftersom det är helt sjukt att vi kan tänka att vi inte ids då man i princip inte kan bo så mycket närmare än trappuppgången bredvid. (till mitt försvar så bor vi båda längst upp) Sen har vi ju surrat lite om walkie talkie´s... Men jag vet inte? Det skulle vara lite fränt!! Jag ser bilden framför mig....
-"hallå, Sofie... hallå...... hallå?!........ Haaaaaaaaaaaaalllååååååååå....... vad gör du???"
"men låt mig vara för fan, jag sover!!!!"
(Sofie en helt vanlig morgon då alla förutom Zara ligger och sover.....)

Näe, nu ska jag dra mig till sängen och försöka läsa ut min bok så jag kan skriva den där reccensionen!=)

Hahaaa!

Jag hörde på radion att Paris Hilton ska vara med i ett nytt program där man kan följa henne när hon ska hitta sin nya bästis?! Tydligen så kan man ansöka om att vara med och den hon leter efter ska vara "en som hon alltid kan lita på och kan göra roliga saker med"... Men seriöst?! Har tv världen slut på idéer..... ? Sååå....Vill du bli Paris nya bästis? För hon hittar ju säkert sin bästa vän i tv. Och inte är ju någon med där för att tjäna på det för egen vinning? Sök sök sök, i så fall. Lejt...

Glad påsk!

Vill jag önska er alla. Själv jobbar jag och ska inte fira den alls... Det blir en helt "vanlig" helg för min del.
Imorgon kommer Johan hem och jag har längtat efter honom skit mycket så det blir hur mysigt som helst att få hem honom, och få kelas litegrann. Eller ganska mycket! Vi har ju en vecka att ta igen ;) Tyvärr så åker han tillbaka på söndag =(

Har inget intressant att tillägga i dagens blogg. Har bara jobbat, och ska slöa resten av kvällen var planen. Se på let´s dance. Jag håller på Tina =)

Storhandling

Idag har jag varit duktig och "storhandlat"... Det kändes lite löjligt att ta bilen till Konsum, men vad ska man göra när man har planerat att handla massor?!:P Jag tog alla rabbatter ur coop tidningen och drog iväg med min 10% kupong. Och nu ser kylen frisk och full ut, äntligen! Den har stått tom i veckor. Det enda just nu är ju att när allt ser så gott ut så vill man ju äta allt på en gång. Kan ju inte bestämma sig för vad av allt man ska välja.... ;P Jag var tom så duktig att jag inte handlade onyttigheter. Lika bra att inte ha nåt sådant hemma. För det som finns hemma, det äter man av... Så är det bara. Det kom jag fram till när jag igår kom hem, vääääldigt sent. En aning hungrig och sjukt sötsugen. Då åkte tårt mm´s ner i magen (det var det enda som fanns hemma!!) och hade det funnits mer hemma så hade jag garanterat tryckt i det med. Då först blev jag sur och letade i varenda vrå efter nåt sött, men sen blev jag glad för det är ju egentligen bra.

Sofie och Josef kom förbi idag. Dom hade med sig fika och sen jämförde vi vilka kändisar vi är lika på myheritage.com. Det var lite små roligt att se vilka kändisar dom hittar lika bilder, hahaa... :P Jag är tydligen lik Kirsten Dunst & Diana Rigg. Testa och se vilken kändis du är lik!!

Jag har tvättat också idag... Så nu ska jag lägga mig ner och välförtjänt slappa framför tv:n hade jag tänkt. Jobb imorgon och hela helgen. Ha det gott alla. Trevlig påsk!!

Fan vad surt!!

Då kommer jag hem. Öppnar postlådan och där i ligger ett jättefint kuvert med mitt och Johans namn i fin kursiv skrivstil. Handskrivet. Naturligtvis blev jag ju så nyfiken att jag var tvungen att öppna det direkt! Så jag slet upp det och där i ligger en jävla påminelse på hyran från oktober!! Hur kul är det då?! Jag tänkte direkt, nähäää ni. Försök inte blåsa oss!! Men nu har jag kollat upp hemma och trots att själva räkningen är insatt i pärmen för betalda räkningar med datum vi betalade den och allt! Så hittar jag den varken i min eller johans historik på fsb´s sida. Alla månader förutom den. Hur kunde det bli så då?! Och jag som trodde vi fick något roligt i lådan. Näee... då ska man hosta upp 5000 som man trott är betalt och klart! Skitdag! Ursäkta mitt språk nu, men vem fan är så taskig att dom lägger en räkning i ett skitfint kuvert och sen anstränger sig för att skriva någons namn ursnyggt?! Förstå besvikelsen...
Och inte blev det då nån morgonpromenad imorse heller. Den sov jag bort! Och frukosten med.... Det är ju för sorgligt det hära. Och ikväll ska jag köra till Boden och hälsa på min kära vän Angelica som fyller år, och där bjuds det på tårta. Det kan man ju inte ens försöka stå emot, det är ju rent oförskämt att komma på någons födelsedag och sen säga "neeeee. jag bantar".... Eller hur?;P

Det blev ingen tidig kväll...

Jag fastnade vid datorn, och sen var klockan helt plötsligt halv åtta och jag var tvungen att få nån mat i magen. Så jag stekte mig en hamburgare. Snabbt och enkelt, och inte det minsta nyttigt! Iaf inte med all dressing. Men löken fick nog fart på magen... ;) God var den iaf. Nog om det. Sen kom Salle & Josef förbi, och lite senare Sofie. Dom for hem typ NU. Vi har kollat på Björn Gustafsson (han är så braa, jaa det är han! *digg digg*), och lite hus som är ute på fastighetsbyrån. Inget nytt. Jag vill ha ett hus. Jag är less på att bo i en lägenhet som inte känns som MITT hem. Där jag hela tiden måste anpassa mig efter alla andra. Som tex nu... Hade jag haft ett hus hade jag kanske dunkat lite musik på hög ljudnivå och sjungit med. Jag blir sugen ibland att bara dra på volymen och lyssna och sjunga med, med falska toner. Då det händer blir det till och med saker gjorda. Till detta brukar jag baka, städa, vika tvätt, diska.. och allt går väldans lätt. Nästan rogivande. Kan det vara det? Men en glad känsla, åsså har man fått en massa nyttiga grejer gjorda och känner sig duktig. Tvätta. Jag skulle vela tvätta JUST NU. Anledningen är att jag sitter här vid datorn och ser denna enorma tvätthög en meter ifrån mig, men som jag inte kan ta itu med förrens nästa vecka. Och varför?! Jo - för att jag bor i en lägenhet. Där man om man bor i en trea får boka tvättstugan två gånger i månaden, och därför är totalt slut efter tvättpass som måste ske hela natten före ens morgonpass, för att tvättberget ska hinna torka innan nästa person har bokat. Och det mina kära vänner, Suger! Jag vill göra om som man själv vill ha det utan att måsta fråga först. Nu har vi ju i och för sig gjort mycket som vi vill. Vi har b.la satt upp en fondvägg som e skit snygg. Men den får vi säkert betala för att ta bort eftersom att nästa hyresgäst kanske inte vill ha den om den är för extrem, vilket den säkert är eftersom vi gjort den för att passa oss och en barhörna. (ska lägga ut bilder sen... så får ni se den, om ni inte redan gjort det) Jag vill ibland hoppa hopprep, men det är ju bara å glömma eftersom att man bor högst upp!! Och jag är less på att gå alla trappor upp och ner när man har mycket att bära. Om man när den första helgen på månaden kommer skulle bli sugen på att dra ihop folk över en middag och lite vin och musik, då får man sitta resten av månaden tyst som en mus för att man bara får ha fest en gång i månaden. Ibland sover mina syskon här (ganska ofta just nu), och det är jätte trevligt att sätta sig ner och spela sällskapsspel. Men det är bara å glömma när klockan börjar närma sig 22, eftersom dessa spel har en förmåga att bli lite högljudda. Och jag är less på att höra våra grannar supa och bråka VARENDA helg, som ibland leder till sömnlösa nätter.. Jag vill ha min egna vrå där man kan leva som en människa och göra som man vill NÄR man vill. Näe, fan det här blev långt. Hade egentligen bara tänkt skriva att det inte blev en tidig kväll, men att jag nu hoppar i säng med min braiga bok och en hel natts skönhetsömn. Sov gott!

Trötter

Igår var Josef och hälsade på. Vi gick över till Sofie en stund och var social med henne och Nils. Kanske förstörde eran kväll när ni låg och såg på one three hill eller vad det nu heter? Jag måste bli mer insatt i serie världen. Alla pratar om det där och jag har inte sett ett enda avsnitt. Har aldrig sett ett avsnitt av lost eller prison break heller. I och för sig så hörs det vara dåligt! Iaf lost... Som ett segt tuggummi. Men vad vet jag? Har inte sett earl heller, eller weeds... Den enda serien som jag slaviskt följer är Desperate housewifes. Fast jag kunde inte ens hålla mig till kvällarna dom går så Johan fick ta hem alla avsnitt så jag fick se dom eftersom jag inte kunde hålla mig! Slut på det roliga... Nu sitter man bara å väntar på att det ska komma ut nya... Mitt nöje är slut. För tillfället. Nåja, nu kom jag ju totalt bort från ämnet. Ledsen om vi chrashade eran "film kväll"... :P Iaf, så var Josef så söt... för då sa jag (nåt liknande) "faaan vad tråkigt att sitta å äta helt själv och somna och vakna ensammen"... Då pojken säger "men luuuugn, du har ju mig"... Sött!

Jag har typ inte sovit nåt inatt, jobbigt. Känner mig som en zombie. Sofie ringde kl 01 (jag är inte sur eller nåt på dig, förstår din oro och det var helt okej att du hörde av dig), Josef kunde visst inte sova för att han hade så fruktansvärt ont i örat. Men finns ju inget man kan göra förrens dom öppnar på vårdcentralen. Hur gick det förresten? Du hörde aldrig av dig... Efteråt så kunde jag inte somna. Jag låg och vred på mig i flera timmar. Försökte läsa men det gjorde mig bara ännu piggare. Läser en för spännande bok för att kunna sova!! Någon som läst levande begrav btw? Rekomenderas starkt!! Får skriva en liten recension då jag läst den klart... Så när jag klev upp var det inte roligt. Snooza till 7.40 och börja 8. Höll på att somna på två rasten på jobbet. Tänkte nästan lägga mig nu då jag kom hem, men då somnar man väl inte inatt då. Så ska försöka hålla mig vaken ett tag och ta en tidig kväll istället.

Varför ska det vara så svårt att börja ett nytt hälsosamt liv? Har försökt hela årets början (och alla andra års början för den delen) men det har gått käpprätt åt H. Imorgon, imorgon och imorgon heter allt. Och "men nu är det ju helg". eller... "jag har varit så duktig att jag förtjänar det här".... Har fortfarande inte börjat äta nyttigt. Har inte motionerat på en månad, och på helgerna när man är ledig slinker det väl ner ett vinglas eller två ibland. Det enda jag känner mig stolt över är att jag dragit ner på godis och sånt. Faktiskt gode så rejält. Men mitt stillasittande liv gör inte saken bättre. Måste skärpa mig nu... Bara 5 månader kvar till dagen D och mina armar känns fläskiga. Saken blir väl inte bättre då man är omgiven av sportiga duktiga människor som gör allt för bikini sässongen, och lyckas! Neej, imorgon (på riktigt denna gång) ska jag börja mitt nya liv. Idag är jag för trött. Ska kliva upp på morgonen, och gå en morgonpromenad. Sen ska jag äta frukost. Summer, here I come!!

Ussh, du hemska dag!

Denna dagen började med världens ångest över att gå till jobbet.
Första dagen på länge, och så skulle Johan åka till Kiruna senare under dagen...
Det kändes som att jag bara ville dra täcket över huvudet åsså skulle det vara igår igen!
 
Johans telefon började ringa, och det visade sig att hans bror försovit sig och ingen fick tag på honom. Eftersom att han bor i Piteå så var det bara för Johan å klä på sig för att vara "Martin" (dom jobbar på samma ställe) tills han skulle dyka upp. Då kändes det ju iaf lite bättre för min del eftersom det inte hade spelat någon roll ifall jag var ledig eller ej då han ändå skulle jobba...
Men ju mer klockan närmade sig 11 (och Johans tåg skulle gå) desto större blev min klump i magen. Usssh, det här känns inte alls nå bra!! Då kom han förbi mig på jobbet och sa hejdå... Men nu vet jag ju iaf att han kommer hem till helgen, och det känns ju bra! Det kunde ju ha blivit rivstart två veckor i sträck...
Ja, och sen skulle jag gå hem. Till en tom lägenhet och äta middag helt för mig själv. Ussh, du hemska känsla! Sofie, du förstår väl att jag kommer att våldgästa er dygnet runt i ett halvår typ för att inte få tristess...;)
Nej, men det blir nog bättre med tiden det här. Han har ju åkt iväg några gånger förut, men då har jag ju vetat att det bara är en vecka, och nu är det ett helt halvår. Sex månader... Det känns som en väldigt lång tid....  Jag hade iaf ett väldigt fint inlägg då jag kom hem. Jag blev super glad honey, tack för alla underbara ord!!
Du är den finaste i hela världen, och jag har haft sån tur som träffade dig!:)

Då var det Johans tur...

Att entra Cinderella. Idag har vi provat smoking, schakett och frack.
Johan var redan helt inställd på att bära frack under våran bröllopsdag.
Men när jag var där senast såg jag ju en helt underbar smoking som skulle passa så underbart till min klänning!:)
Men då Johan testade smoking kom vi alla fram till att det inte alls passade honom!
Han är för kort och fick ännu kortare ben i den...!
Och den där schaketten förstod jag mig då inte alls på. Den såg nog bara konstig ut, om jag får säga mitt, och jag ville bara springa fram till honom och knäppa knappen, som visst inte under några omständigheter ska vara knäppt?! (varför finns det då en stor irriterande knapp där som bara skriker "knäpp mig, knäpp mig.....")
Detta är alltså ett mellanting mellan en smoking och frack och ser framifrån ut som en smoking och baktill ut som en frack. Näe, sen åkte fracken på och då blev han genast rak i ryggen och stilig som aldrig förr...
Så han fick sin vilja igenom. Han var så snygg, så något annat fanns ju inte...!:)
Det vart inte så farligt dyrt heller. Hans kläder gick inte ens på 2000. Det var dock ganska roligt att se hur hans ställning ändrades mellan dessa tre ombyten... Han gick från en hösäck till att få en riktigt bra och fin ställning!:)
Men det är ju sant som det sägs att man ska känna sig bekväm för att utstråla pondus! Då var kläderna klara då....
Jag har även köpt min tiara och slöjan nu! Känns grymt bra!:)

Nu är det ett faktum.

Johan drar till Kiruna på Tisdag. Eller så skulle han börja jobba på tisdag? Jaja, skit samma. Han har fått en provanställning på 6 månader. Jag är fylld av blandade känslor. Jag förstår att han vill prova något nytt, och att det här är en chans som han inte kommer att få igen då han en gång redan har tackat nej. Å i våra planer så är det väl som nästan nu eller aldrig... Johan har ju alltid velat jobba med något liknande det här, ett fysiskt arbete, så han får ju referenser som kan vara bra att ha också.
Förra gången vi låg och pratade om det här så var han så glad att ha blivit tillfrågad, och skulle sagt ja om han fick vara ledig då jag har mina lediga helger. Men då blev det inte riktigt så och han var lite nerstämd över det hela...
 
Ungefär så här ser min + & - lista ut.

+ Johan är lite less sitt jobb, och vill göra nåt nytt, om så bara för ett litet tag
+ Detta är typ jobbet han vill ha...
+ Bra referenser för att söka liknande jobb i framtiden
+ Han ska inte jobba under jord, bara ovan
+ Bra mycket bättre lön än kommunens pisslön!
+ Han skulle ångra sig om han inte tog den här chansen...
+ Han måste ha gjort väldans bra ifrån sig på stoppen när han nu blir tillfrågad, igen!

- Jag kommer att sakna honom så himla mycket när vi får så lite tid tillsammans!

Seeee, det är självklart att du ska fara älskling. Jag är bara självisk och kan inte komma på en enda anledning till, till varför du inte skulle göra det här! Men någon flytt till Kiruna blir det inte tal om. Det har jag redan sagt!:) 
Men jag är liiiite oroad över denna sommar dock. Ska vi hinna göra allt man vill på helgerna? Och jag som jobbar varannan:( Näe, titta nu. Nu börjar jag igen med mina själviska åsyner. Om vi saknar varandra, får vi säkert dubbelt så kul på helgerna!! Visst...:)

Nu är jag också här...

Ute i bloggvärlden! Jag läser på bloggsidan varje dag. Snokar i allas liv... Och nu tänkte jag att jag skulle starta en egen för er alla andra att snoka i. Inte för att jag tror att det kommer att stå så mycket intressant... Men men:)

Igår for jag på Cinderella i Piteå igen. Jag hade Turid och Lotta med mig som smakråd.
Och för min del blev det faktiskt klänningsköp!! Gissa om jag är glad?! Den är så vacker. JAG är så vacker i den! Jag måste gå och stryka på den minst en gång i timmen, detta är inte bra.
Men det är då inte billigt att gifta sig. Klänningen kostade 6500! Då fick jag den ändå 2300 kr billigare. Och det var ju en annan sak... förra gången jag var där så fastnade jag för två klänningar, varav denna var den ena.
Då fick jag med mig en lapp hem med namn samt pris på klänningarna. När jag nu kom denna gång så hade en i personalen felaktigt gått ut med att den kostar 6500 så just den var dom tvugna att sälja till det priset, och då slog man ju till förstås!
Skönt att inte längre vela. Inget mer surfande på jordens alla sidor. Johan är nog rätt nöjd. Han har nog tröttnat på allt mitt tjat om alla klänningar och sitta och titta med mig! Sen började faktiskt Turid att gråta också så det är nog ett rätt så bra betyg:)
Jag prövade en tiara och en slöja till. Jag kände mig som den vackraste på jorden! Fast jag hade då inte råd att köpa dom nu. Dom gick på 1400 tillsammans, som sagt. Det är inte billigt...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0