Ensammen igen...

Nu har Johan åkt tillbaka till Kiruna. Känns tråkigt, men gud så skönt det var att ha dig vid min sida inatt! Bara mysa och känna värmen från din kropp mot min! Det var så underbart, och jag sov så fruktansvärt skönt!
Till helgen blir det bättre för då får vi en hel dag till med varandra! TVÅ nätter!! Det känns ju nästan lyxigt!;)

Igår hjälpte vi pappa och Carina att flytta till Luleå... eller jag gjorde inte så mycket faktiskt eftersom att jag jobbade. Men då jag väl kom dit så högg jag då i. Och jag kan tala om att det var väldans jobbigt! Dom bor hur många trappor som helst upp, typ 7:e våningen eller nå (jag är faktiskt inte riktigt säker men nåt sånt iaf), branta trappor snackar vi här, och ingen hiss!! Jag sa till pappa att om man flyttar dit så blir det nog inga problem att gå ner i vikt iaf! Det räcker ju att gå trapporna upp efter en arbetsdag så har man gjort bort flåset för den dagen! Hehe... ;P Men det ska visst byggas en hiss utanpå huset. Det är ju bra! Tänk en gammal pensionär där, tar ju hela dagen att ta sig hem!
Men lägenheten var fin! Dom håller på att renovera den också, och sånt är ju aldrig fel! Lite små rum kunde jag tycka... Men vardagsrummet var stort och fint! Stor fin balkong också, och nära centrum var det! Hihi... =) Kan man hälsa på när man är helt slut efter allt rännande på stan =) Kan ändå inte fatta hur dom kan betala mindre för den än vad vi gör för våran?! Centralt i luleå alltså...
Det känns ändå konstigt det här med flytten och i mitt huvud har dom inte flyttat ännu... Det tar nog ett tag innan man vänjer sig.
När vi hade flyttat så gick vi på Walldorf och åt. Det blev jag, Johan, pappa, Carina, Jonas och Göta. Det var väldans trevligt och väldans gott! Jag åt fyra små rätter, som jag brukar. Men det är också det bästa! Inte för att jag har provat så mycket annat... En massa roliga historier vart det också, och jag måste ju bara få säga att pappa har det härligaste skrattet i hela universum! När han skrattar kan man inte göra nåt annat än att skratta också!=) Sen följde vi tillbaka upp till lägenheten innan det bar av till älvsbyn igen.
Och idag har jag jobbat. Kom hem, åt.. somnade framför tv:n.. vaknade lagomt till tv4 filmen som idag var "flightplan" med Jodie Foster (sjukt bra film för övrigt!), och nu ska jag lägga mig och sova på riktigt. Imorgon ska jag tömma lill rummet från skit och sen får jag hjälp att ställa i ordning så vi äntligen kan kalla det för gästrum, och "ungarna" slipper sova på soffan då dom är här... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0